Werven en behouden van vrijwilligers

Wegens enorm succes herhaald

Uitnodiging Hoorcollege:Werven en behouden van vrijwilligers voor uw vrijwilligersorganisatie.

Wegens enorm succes van vorig jaar gaan we dit hoorcollege herhalen. 

Datum:            14 juni 2018:  19.30 uur – 21.30 uur;  zaal open 19.00 uur
Locatie:           Wijkcentrum Kerk en Zanen, De Oude Wereld 51- 59, 2408 NV Alphen aan den Rijn. (voor navigatie adres  Evenaar invoeren)
Kosten:           geen 

Vindt u het lastig om vrijwilligers te vinden? Vindt u het lastig om vrijwilligers vast te houden? 

Hoe creëer en benut je betrokkenheid? Hoe ga je van betrokkenheid naar actie? Hoe zorg je ervoor dat betrokkenheid duurzaam blijft? Het vergt een nieuwe manier van kijken. Kijken naar mensen die op een andere wijze bij de organisatie betrokken zijn. De achterban van de organisatie is breder dan alleen de vrijwilligers, en verschillende mensen zijn op verschillende manieren betrokken.Dat vraagt veel van organisaties als het gaat om het werven van nieuwe en aansturen van huidige vrijwilligers, om het betrekken van een bredere groep mensen en de afstemming van hun activiteiten met die van de zittende vrijwilligers.Vrijwilligersorganisaties willen ook graag nieuwe, jonge vrijwilligers bereiken en betrekken. Maar waar haalt u die vandaan in een tijd waarin jongeren een dag wel twee keer kunnen vullen met hun bezigheden?

Tom in de buurt organiseert samen met Actief Rijnwoude een hoorcollege Vrijwilligers werven en behouden voor vrijwilligersorganisaties. De avond wordt verzorgd door Dhr. Tim ‘S Jongers van PEP Den Haag.

Aanmelden verplicht:
Er kunnen maximaal twee vrijwilligers van dezelfde organisatie meedoen. U kunt zich aanmelden bij: vrijwilligers@tomindebuurt.nl

Graag vóór 4 juni. Er kunnen maximaal 60 vrijwilligers deelnemen aan de bijeenkomst. Als u eerder heeft deelgenomen aan dit hoorcollege dan kan het helaas niet nogmaals.

U bent van harte welkom!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

25 april 2024 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
25 april 2024 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 19:45 – 21:55 Castellum Theater & Film
Back to Black

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.Ook draait de film vanaf 18 april in Castellum!

25 april 2024 om 20:00 – 21:40 Castellum Theater & Film
Miller's Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen bij het gecompliceerde project.

25 april 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 20:15 – 21:35 Castellum Theater & Film
WE, the EYES

Op het geluid van rock, bodysound, elektronische, experimentele en klassieke muziek breken tien performers door naar een nieuwe wereld.