Locatie

Zwem- en recreatiebad De Hoorn heeft voor ieder wat wils.

Zwembad de Hoorn
Van Foreestlaan 4
2404 HC Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Halloween

27 Oktober 2017
19:00 - 21:30

Lekker griezelen in bloedrood water of gewoon met z’n allen een feestje met de DJ. Het maakt niet uit: vrijdag 27 is het Halloween in zwembad De Hoorn voor iedereen van 6 tot en met 14 jaar met een A-diploma.

Lekker eten en echte griezels. Het hoort allebei bij Halloween. Dit oeroude feest is namelijk een mengeling van een oogstfeest en van het buiten de deur houden van boze geesten en het eren van goede geesten. De goede geesten krijgen iets te eten. Boze geesten houdt je tegen door het dragen van maskers en een heleboel lawaai maken. In zwembad De Hoorn doen we gewoon alles: gezellig eten, boze geesten verjagen en natuurlijk vooral goede griezels verwelkomen! 

Voor wie?
Halloween is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang

Gezellig mee eten?
- entree Halloween
- patat
- snack naar keuze
- limonade
- eten om 18.15 uur

Dit arrangementje kost € 12,50. Een arrangement kun je boeken in de voorverkoop bij de receptie van De Hoorn. Er wordt samen gegeten aan lange picknicktafels van 18.15 tot 19.00 uur. Maar vol = vol!

Wat gaan we doen?
Je kunt in het zwembad overal een heks, spook of een andere griezel tegenkomen om alle geesten weg te jagen. In het bloedrode water zitten de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten in doodskisten én in het bad dobbert een eiland met reusachtige spinnen! 

Is het veilig?
Om het voor iedereen gezellig en veilig te houden, zijn er badmeesters en -juffen in de normale oranje bedrijfspolo’s in alle baden om toezicht te houden. Er zijn er ook griezelig gezellige gastvrouwen.

Kaartverkoop Halloween
- in de voorkoop voor € 6,50
- vrijdag 27 oktober voor € 7,50
- op=op want vol=vol!

Bij de receptie van zwembad De Hoorn en van zwembad AquaRijn zijn kaarten in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met donderdag 26 oktober.

Reacties op: Halloween

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Halloween
  • Geen nieuwsberichten gevonden