Zegersloot Herfstevenement

Het wordt een gezellige en vrolijke dag!

Zegersloot Herfstevenement
Stichtingen Bezoekerscentrum De Veenweiden en Alphense Kinderboerderijen, plus pannenkoekenboerderij De Schaapskooi, voegen hun jaarlijkse herfstmarkt en dierendagfeest samen tot een groots Zegersloot Herfstevenement.

Voor de kinderen is er een hele serie bijzondere activiteiten zoals een speurtocht of knapzakroute, vogelbollen en dierentaarten maken, ontdekken hoe je suikersoldaatjes maakt in de kinderboerderij  of vogelhuisjes knutselen in het Bezoekerscentrum.

Op de markt staan allerlei kramen met planten, honing, jam- en geleien, oliën en kruiden, stroopwafels, brocante, vogelhuisjes en houten decoraties voor in huis en de tuin. Goede doelen worden op dit herfstevenement niet uit het oog verloren. Familie Burggraaf verkoopt eigen gekweekte pompoenen, waarvan de opbrengst van de pompoenenverkoop gaat in zijn geheel naar het kindertehuis/ weeshuis Wajibu Wetu in Kenya.

Helemaal nieuw in het Zegerslootgebied is het amfitheater in de natuurtuin achter gebouw ‘de vlinder’ dat om 14.00 uur geopend wordt. De IVN jeugdgroep de “Fladderaars” heeft zich het afgelopen jaar door allerlei acties en met hulp van sponsoren als het Rabobank RijnstreekFonds, Junis, Rotary Alphen-Woubrigge en Lions Rhijnhart ingespannen dit amfitheater te bekostigen. Door het amfitheater kunnen de IVN jeugdgroepen en BSO De Paddenpoel ook bij minder goed weer buiten nog meer plezier en avonturen beleven. Dus laat de herfst maar komen!


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

31 januari 2024 – 10 april 2024 Bibliotheek Rijn en Venen
KlimaatGesprekken

Je bent bezorgd over klimaatverandering en je wilt graag een bijdrage leveren aan de oplossing. Maar hoe pak je dat aan? Doe mee met deze zesdelige workshopreeks KlimaatGesprekken!

29 maart 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
29 maart 2024 om 20:30 – 23:59 Parkvilla
30 maart 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
30 maart 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla