Zomerspektakel aan het Meer

Dit jaar met Kensington, Nielson en De Dijk!

“Op vrijdag 5 juni 2015 gaan we los in Cubaanse sferen met De Dijk, Nielson en last but not least Kensington”, zegt voorzitter Stanley de Looze. “Vanaf 31 januari 2015 start de ticketverkoop voor de vrijdagavond.”

Vrijdagavond
Stanley: “Ik ben echt trots op onze line-up met De Dijk, Nielson en Kensington, want deze biedt entertainment voor jong en oud. En dat is precies wat we zo graag willen.” Kensington is op dit moment een regelrechte hit en breekt records met epische rocksongs als Home Again, All For Nothing, War en Streets. “Naast Kensington verwachten we ook met Nielson een jong publiek aan te spreken”, zegt Stanley. De Dijk is een formatie die al jaren garant staat voor een eigen Hollandse rocksound. Met hun album ‘Allemansplein’ uit september 2014 zijn zij weer helemaal hot. Nog voordat De Dijk haar eerste noten speelt wordt het publiek warm gemaakt met een Cubaanse Brassband. Kortom Zomerspektakel biedt een volledige avond uit! Vanaf 31 januari kun je zowel online tickets bestellen als tickets kopen via diverse verkooppunten. Houd de media en onze site in de gaten.

Horeca
Bij een grootschalig evenement als het Zomerspektakel kan horeca natuurlijk niet ontbreken. Op 5, 6 en 7 juni kan iedereen genieten van overheerlijke hapjes en drankjes van restaurateurs en winkeliers zoals Grand Café Eight, Dolce Vita, Alle Hens, Alfreds, Loek van Vliet, IJssalon Sebastiaan en Smooth Coffee.

Goed doel
Bij Zomerspektakel hoort een goed doel. Via een campagne is dit jaar gekozen voor Spinning Wheel, een gezinshuis voor kwetsbare kinderen tot 18 jaar. Jilles Heemskerk en Maaike van der Kemp bieden kinderen een veilige plek, omdat zij om verschillende redenen niet thuis kunnen wonen. Bezoekers van de vrijdagavond steunen dit goede doel, want van elk verkocht kaartje gaat er € 1,- naar Spinning Wheel. Stanley: “En hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer geld er naar dit mooie project gaat.”


Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

25 april 2024 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
25 april 2024 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 19:45 – 21:55 Castellum Theater & Film
Back to Black

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.Ook draait de film vanaf 18 april in Castellum!

25 april 2024 om 20:00 – 21:40 Castellum Theater & Film
Miller's Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen bij het gecompliceerde project.

25 april 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 20:15 – 21:35 Castellum Theater & Film
WE, the EYES

Op het geluid van rock, bodysound, elektronische, experimentele en klassieke muziek breken tien performers door naar een nieuwe wereld.