Buurman & Buurman hebben een nieuw huis!

Cinema Kinderfilm

Buurman en Buurman is geliefd bij jong en oud. Het is altijd weer genieten van het gestuntel van de beide buurmannen, die zelf juist vinden dat ze zo handig zijn. Ook in deze nieuwe avonturen gaat er weer van alles mis tijdens het klussen. Zo loopt de bouw van een bijenkorf in de tuin uit op een regelrechte ramp. Een elektrische grasmaaier op zonne-energie blijkt toch niet zo’n goed idee, en voor het vegen van de schoorsteen maken de buurmannen een groot gat in het dak. Een eenvoudig fitnessapparaat wordt omgebouwd tot een draaimolen en een mol in de tuin zorgt voor grote problemen. Het bouwen van een tuinhek is ingewikkelder dan je zou denken. En waarom zou je een kapotte afwasmachine repareren als je ook een badkamer hebt? Kortom, er is weer genoeg werk aan de winkel voor Buurman en Buurman. A je to!

Buurman en buurman hebben een nieuw huis! is een verzameling grappige filmpjes van de twee vrienden, die ze gezellig kijken op een oude filmprojector. Het is dus een serie filmpjes van telkens een paar minuten, die aan elkaar worden gepraat tijdens het wisselen van de filmrollen. Dat maakt de avonturen overzichtelijk, met een duidelijk begin en een eind. 

 
Stuur een agendapunt in

Meer agendapunten

25 april 2024 om 10:00 – 23:59 Maggie Blue
25 april 2024 om 13:30 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 19:45 – 21:55 Castellum Theater & Film
Back to Black

Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.Ook draait de film vanaf 18 april in Castellum!

25 april 2024 om 20:00 – 21:40 Castellum Theater & Film
Miller's Girl

Wanneer de getalenteerde en rebelse studente Cairo Sweet (Jenna Ortega) een schijnbaar onschuldige schrijfopdracht van haar charmante leraar Jonathan Miller (Martin Freeman) aanneemt, raken ze verstrikt in een web van geheimen en verlangens. De grens tussen de docent en de 18-jarige studente vervaagt als ze worden geconfronteerd met onverwachte wendingen bij het gecompliceerde project.

25 april 2024 om 20:00 – 23:59 Parkvilla
25 april 2024 om 20:15 – 21:35 Castellum Theater & Film
WE, the EYES

Op het geluid van rock, bodysound, elektronische, experimentele en klassieke muziek breken tien performers door naar een nieuwe wereld.