Locatie

Het nieuwe zwembad van Alphen aan den Rijn

Zwembad AquaRijn
Cantharel 10
2403 RA Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Zwem4daagse

24 April t/m 28 April 2017
18:30 - 20:00

De Zwem4daagse is dit jaar in zwembad AquaRijn van 24 tot en met 28 april van 18.30 tot 20.00 uur. De opening van de Zwem4daagse is maandag 24 april om 18.30 uur. De Alphense wethouder sport, Michel du Chatinier, zorgt voor een spectaculaire openingshandeling!

Wanneer wordt gezwommen?
Er wordt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag gezwommen. Koningsdag, donderdag 27 april, is zwembad AquaRijn gesloten. Elke deelnemer kan starten tussen 18.30 en 19.30 uur. Er wordt een parcours gezwommen in het wedstrijdbad van AquaRijn. Als je alle vier de dagen meedoet, krijg je na afloop een officiële medaille!

Wie mogen meedoen?
Echt iedereen die kan zwemmen kan meedoen aan de Zwem4daagse.

Deelnemers zwemmen individueel, ook als zij zich in een groep hebben opgegeven. Zwemmers zonder A-diploma en G-sporters mogen met een buddy (18+) zwemmen. Per avond zwemt de jeugd 10 banen. Per avond zwemmen volwassenen 20 banen. 

Wat kost het?
Meedoen kost 10 euro per persoon. Bij opgeven in een groep van minimaal 10 personen kost meedoen 9 euro per persoon. Een buddy betaalt 5 euro (geen medaille) als er uitsluitend als buddy wordt gezwommen.

Hoe kun je inschrijven?
Inschrijven kan nu al. Je gaat naar de website en daar download je het formulier of je haalt  een formulier op bij een van de recepties. Ingevulde formulieren kun je inleveren bij de receptie van AquaRijn of De Hoorn. Je moet wel direct betalen. Je krijgt dan een stempelkaart, dit is je toegangsbewijs!

Meer informatie op de website https://www.dethermen2.nl/nieuws/zwem4daagse-4-tot-en-met-7-juli.html 

Reacties op: Zwem4daagse

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Zwem4daagse
  • Geen nieuwsberichten gevonden