Locatie

Behalve een sporthal, ook een hal voor beurzen, evenementen etc.

Limeshal
Kees Mustersstraat 8
2406 LK Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Bondskampioenschap meerkamp & toestellen

20 Mei t/m 21 Mei 2017
08:00 - 16:00

De Alphense gymnastiekvereniging D.O.S.  organiseert in samenwerking met de KNGU  op zaterdag 20 en Zondag 21 Mei 2017 de landelijke Bondskampioenschappen meerkamp en toestellen voor turnster(s) in de 2de divisie.

Deze meisjes en dames hebben zich na een aantal wedstrijden weten te plaatsen voor deze finale wedstrijden. Dit betekent dat de beste turnsters van Nederland  uit deze divisie in actie komen in Alphen aan den Rijn om te bepalen wie van hun de beste turnster(s) 2017 gaat worden.

Op Zaterdag 20 Mei  worden de All round wedstrijden gehouden verdeeld over 3 wedstrijden. We starten om 8.30 met de eerste wedstrijd. Op Zondag 21 mei starten we met 2  halve finalewedstrijden voor  dames in de 1ste  divisie. In deze wedstrijd kunnen de dames zich plaatsen voor de hun finale wedstrijd in Duiven en Rotterdam. Om 13.00 uur gaan we dan starten met de toestel finales in de 2de divisie. In deze wedstrijd komen de beste turnsters uit de 2de divisie tegen elkaar uit om te bepalen wie zich de beste toestelspecialist mag noemen voor het jaar 2017. 

Al deze wedstrijden worden gehouden in de limeshal , Kees Mustersstraat 8 , Alphen aan den rijn. Wanneer u 1 van deze wedstrijden wilt bezoeken dan kunt u aan de zaal uw toegangskaart kopen. Volwassenen € 8.00  kinderen tot 12 jaar € 4.00. Het is ook mogelijk een combinatie kaart te kopen, dan heeft u voor € 12.=  zaterdag’s en zondag’s toegang  tot de wedstrijden.

Voor meer informatie over het programma kunt u naar de internet side van de KNGU of naar de internet side van D.O.S. Alphen aan den Rijn

http://wedstrijden.kngu.nl/nl/Wedstrijden/Wedstrijden.aspx

www.dos-alphen.nl

Reacties op: Bondskampioenschap meerkamp & toestellen

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Bondskampioenschap meerkamp & toestellen
  • Geen nieuwsberichten gevonden