Locatie

Het centrum van Alphen aan den Rijn..

Centrum
Pieter Doelmanstraat 101
2405CE Alphen aan den Rijn
Meer op deze locatie

Agendadetails

20 van Alphen

4 Maart 2018
09:00 - 17:00

De 20 van Alphen is Dé Openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen. En op 4 maart 2018 houden wij onze 53e editie! Niet voor niets is de 20 van Alphen al meer dan 50 edities lang het leukste hardloopevenement van de regio. Wat voor soort hardloper je ook bent, bij de 20 van Alphen telt iedere prestatie. De 20 van Alphen is van en voor iedereen. Ook de duizenden toeschouwers zijn altijd aanwezig om de lopers hartstochtelijk aan te moedigen. 

De 20 van Alphen vormt al jaren de eerste officiële wegwedstrijdloop van de KNAU. Daarnaast heeft het evenement diverse prestatielopen over verschillende afstanden. De 20 kilometer wedstrijdloop is uniek in Nederland en vormt de ideale trainingsloop voor diverse voorjaarsmarathons. 

De Family Run is één van de grootste lopen voor de jongste hardlopers onder ons én hun familie. Veel scholen en verenigingen doen ieder mee aan de Family Run. De Businessloop is erg bekend waardoor de deelnemende bedrijven kunnen rekenen op een hoop exposure. Steeds meer bedrijven weten ons evenement te vinden. 

Bij de 20 is het dan ook altijd afwachten wat het weer gaat doen. We kennen edities in de heerlijke vroege warmte van de lente, we kennen legendarische edities waar de deelnemers de regen niet schroomden en we hebben zelfs witte edities gekend. Maar wat voor editie ook wordt: we mogen als hardloper weer naar buiten en onze prestaties aan het publiek laten zien tijdens Dé Openingsklassieker van Nederland. 

Met elkaar maken we er op 4 maart 2018 weer een echt hardloopfeest van! Schrijf je nu in!

Reacties op: 20 van Alphen

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over 20 van Alphen
  • Geen nieuwsberichten gevonden