Locatie

In het voormalig pand van café tot Markx.

Hendrick's Pub
Prins Hendrikstraat 119
2405 AJ Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Alphense Bruggenrun

21 Juni 2018
20:00 - 23:59

Donderdagavond 21 juni vindt alweer de 6e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen met meerdere afstanden en mogelijkheden. Je kunt hardlopen: 11 km (14 bruggen) en 6 km (11 bruggen). Daarnaast is er een wandeltocht van zo´n 6 kilometer over dezelfde route. Ook is er weer de wandeltocht onder leiding van gidsen van CAS (het Alphense Centrum voor Architectuur en Stedenbouw), over een aantal bruggen en via Gouwsluis en Berendrecht.  

De Bruggenrun en -wandeltocht start donderdagavond 21 juni om 20.00 uur vanuit Hendrick’s Pub (Prins Hendrikstraat 119 in Alphen a/d Rijn). Ook de finish is in Hendrick’s Pub.

Inschrijven kan op de avond zelf tussen 18.00 en 19.45 uur. Deelname is gratis, donaties voor het Alphense team Iris voor Homeride worden zeer op prijs gesteld.

Rondom de Bruggenrun is het extra leuk in Hendrick’s Pub: om 18.00 uur begint de 1001nacht-preparty in oosterse sferen met o.a. döner en falafel, ook leuk en lekker voor niet-sporters. Na afloop blijft het voor deelnemers en toeschouwers nog lang gezellig met de 1001nacht-afterparty.

Deze Bruggenrun wordt georganiseerd door Alphen a/d Run, CAS Alphen en Hendrick’s Pub in een bijzondere samenwerking tussen horeca, sport en stadshistorie. Het goede doel van deze editie is het Alphense team van Homeride: Wielerteam Iris.

 

Reacties op: Alphense Bruggenrun

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Alphense Bruggenrun
  • Geen nieuwsberichten gevonden