Locatie

Pak het podium in het theater!

Parkvilla
Cornelis Geellaan 2
2406 JG Alphen aan den Rijn
Meer op deze locatie
27 September t/m 30 September
Kunstexcursie naar Milaan en Turijn

Agendadetails

Talent op de vlucht

24 Maart 2018
20:15

Talent op de Vlucht - allerlaatste keer

Meer dan tachtig keer speelde Fada Theatre de voorstelling ‘Talent op de vlucht’. Door heel Nederland. Voor de aller-, allerlaatste keer speelt Fada het indringende stuk in eigen huis: het theater van Parkvilla. Het wordt de afsluiting van een succesvol tournee, waarvan je als nieuwkomer bij de Nederlandse podia alleen maar kunt dromen.

Fada Theatre is uniek. Aan de basis staan twee Syrische vluchtelingen: Ahmad Alharfi en Ramez Basheer. In hun vaderland waren beiden gelauwerd acteur. In de Alphense noodopvang hebben zij ‘Talent op de vlucht' gemaakt. In dit stuk worden uiteenlopende verschillende verhalen van Syrische vluchtelingen verteld. En wees gewaarschuwd: dat kruipt onder je huid.

Gevlucht voor de oorlog, gevlucht omdat je je mening niet mag uiten, gevlucht omdat je een christelijk meisje liefhebt…

De voertaal in deze bijzondere voorstelling is Arabisch; de Hollandse toehoorder verstaat dan ook geen woord. Daar begint de boodschap al: 'hoe moeilijk is het om te inburgeren als je niets van de taal begrijpt'. Maar wees niet bang: je snapt het verhaal. Dankzij het intensieve (fysieke) spel van de acteurs, komen de scènes onontkoombaar tot leven. Bovendien wordt een korte Nederlandse tekst geprojecteerd.

Na afloop van de indringende voorstelling mag het publiek vragen stellen.

Kaartverkoop: www.parkvilla.nl
Normaal: €16,00
Exclusief consumptie.

Reacties op: Talent op de vlucht

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Talent op de vlucht
  • Geen nieuwsberichten gevonden