Locatie

Pak het podium in het theater!

Parkvilla
Cornelis Geellaan 2
2406 JG Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Nee, niet nu!

26 December 2018
14:00

In het gezellige familiehotel De Vier Zeesterren is vlak voor de kerstdagen de jaarlijkse bijeenkomst van een vrouwenvereniging die zich verzet tegen wreedheid jegens kinderen. De vrouwen hebben echter een afschuwelijk geheim. Iets met toverdrank en muizen.

De kinderen in het hotel doen wat kinderen doen: zij spelen en ontdekken. Natuurlijk is er eentje die valt voor de charmes van die aardige vrouwen. Of eigenlijk, voor de belofte van een heleboel chocola. Dat gaat natuurlijk vreselijk mis. 

Iedereen is toe aan een serene kerst en het hotel wordt in kerstsferen gehuld. Een grote kerstboom, een heerlijke kerstmaaltijd van Chef Jacques en een gelukkige familie Jansen die het hotel runt. Jammer dat dat enkel de buitenkant is.

Onder het oppervlak broeit er iets bij die vreemde vrouwen. Zijn alle kinderen opeens verdwenen. Gaat het fout in de keuken. Verschuilt meneer Jansen zich onder zijn koptelefoon en probeert mevrouw Jansen wanhopig de zaken in het hotel in goede banen te lijden.

Ondertussen is een oude zeebonk samen met zijn kleindochter druk bezig om de boel te redden. Dat lukt bijna. Met de nadruk op bijna… 

NEE, NIET NU!

Nee, niet nu! is de traditionele kerstvoorstelling van Productiehuis Alphen van 2018. De inspiratie is deze keer het boek De Heksen van Roald Dahl. Er is echter niets kinderachtigs aan deze fantasievolle, spannende, gevoelige en zeer realistische familievoorstelling.

Meer informatie staat op www.stichtingpa.nl
Kaarten zijn te koop via www.parkvilla.nl - theater

Cast
Arne Maletzky, Bibi van der Kraan, Denia Tönjes, Floortje Keijzer, Geraldine Voost, Jasmijn Maletzky, Kiki Bazuine, Mieke Toor, Mitchel Vreeswijk, Nan Verburg, Nubia Eilander, Pascal Warnaar en Peter Poortman.

Kindercast
Amber van Amerom, Isis Jongkind, Jari Molenkamp, Kylian de Pagter-Colin, Silke Boot, Thijs Hage, Tisha Laagwater, Tristan Ridder, Vigo Huijbregts en Willemijn van Dijk.

Productieteam
Regie: Michiel van de Burgt
Artistieke leiding: Nancy Ubert
Script: Iris de Wit
Productie: Eveline Verhoeve
Decor: Maarten Warnaar
Licht & geluid: EventCo Steven Loos
Muzikale bijdragen: Mitchell Vreeswijk
Kleding: Aaltje Mollema
Grimeteam o.l.v. Monique Stelling

Reacties op: Nee, niet nu!

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Nee, niet nu!
  • Geen nieuwsberichten gevonden