Bedrijf

Alfa Commercial Finance

Alfa Commercial Finance

Een dochtermaatschappij van Alfa Transport Service.

Alfa Commercial Finance
Zuidpoolsingel 14
2408 ZE Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Alfa Commercial Finance

Factoring, zakelijke financiering en credit management 

Alfa Commercial Finance

Alfa Commercial Finance
U wilt groeien met uw onderneming, maar uw bank is terughoudend met het verstrekken van de benodigde financiële middelen? Heeft u regelmatig te maken met debiteuren die later betalen dan afgesproken? Alfa Commercial Finance biedt u de oplossing!

Kosten besparen en liquiditeitsverruiming
Wij kunnen de vorderingen op uw debiteuren eenvoudig voorfinancieren en daarnaast het debiteurenbeheer volledig overnemen. Dit bespaart u een hoop kosten en leidt tot snellere betaling van uw debiteuren. Door het afsluiten van een kredietverzekering dekt u ook nog eens de risico’s af. We werken nauw samen met gerenommeerde partijen en bieden u zo’n verzekering aan tegen scherpe condities en premies. De verzekering is echter niet verplicht.

Internet speelt de hoofdrol
Samenwerken met Alfa Commercial Finance is kiezen voor gemak, snelheid en betrouwbaarheid. We maken optimaal gebruik van internet. Via ons webportal krijgt u direct toegang tot ons systeem. Dat noemen we Web Factoring. U heeft zo 24/7 zicht op de status van uw betalingen en uw kredietruimte. Bij voldoende kredietruimte beschikt u binnen 1 werkdag over uw geld!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Alfa Commercial Finance:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Alfa Commercial Finance