Bedrijf

Blanksmagroep

Blanksmagroep

Al 40 jaar een solide basis.

Blanksmagroep
Koperweg 19
2401 LH Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Blanksmagroep

Perfect onderbouwd 

Blanksmagroep

De Blanksmagroep levert kwalitatieve, hoogwaardige projecten. Dat kunnen we doen doordat onze goed opgeleide en ervaren medewerkers elkaar dagelijks inspireren, transparant en professioneel met elkaar omgaan en vooral met elkaar meedenken. 

De Blanksmagroep is daardoor bovendien in staat om die kwalitatief hoogwaardige producten tegen een reële prijs te leveren. Wij vinden het onze verantwoording om uw investering verantwoord te besteden en te beheren. Dat maken we mogelijk door als bedrijf één geheel te zijn. Met elkaar en voor onze opdrachtgevers. Dat is waar we voor staan.

Blanksmagroep is in 1974 gestart als onderaannemer in de betonbouw. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een onderneming die nu actief is in de renovatie en onderhoudsmarkt van woningen, bedrijfsgebouwen en scholen, maar ook nieuwbouw van scholen, bedrijfspanden en appartementen.
Onze kernactiviteiten bestaan uit vier disciplines: bouw, schilderwerken, dienstverlening en renovatie. En hierin is het onze ambitie om niet een punt te zetten na oplevering, maar een langdurige relatie aan te gaan. Na de oplevering van een project verzorgen of beheren we dan ook het onderhoud. Dat verzekert u van continuïteit en een blijvende topconditie van elk object.

Onze organisatie bestaat uit circa 65 medewerkers en heeft een gezonde financiële positie. Blanksmagroep stuurt op een gestage groei in de breedte. Deze ambitie wordt gedragen door gepassioneerde medewerkers. Zij hebben de gedrevenheid om de organisatie pas als geslaagd te zien wanneer de klant tevreden is.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Blanksmagroep:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Blanksmagroep