Bedrijf

Bobotie Reizen

Bobotie Reizen

Maatwerk autorondreizen door Zuid-Afrika

Bobotie Reizen
Marezatendreef 1
2408 TC Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Bobotie Reizen

Natuurlijk Zuid-Afrika 

Bobotie Reizen

Bobotie Reizen is de specialist voor autorondreizen op maat door Zuid-Afrika. Je gaat met eigen huurauto op pad en de reis wordt speciaal voor jou samengesteld. Je overnacht veelal in kleinschalige accommodaties bij mensen thuis. Op die manier leer je het land pas echt kennen. Wildlife, steden, cultuur, strand of lekker actief, jij bepaalt de mix! Ze zeggen niet voor niets: Zuid-Afrika, de wereld in één land.

Prachtige safari’s, indrukwekkende natuur, ontzettend lieve mensen, heerlijk eten, prachtige muziek en vele mooie culturen. Doordat ik er al diverse keren ben geweest, ken ik het land, de afstanden, de activiteiten en vele accommodaties. Deze expertise zet ik in om een complete reis op maat te maken. Geen massatoerisme, geen activiteiten die natuur of wildlife schaden, geen grote groepsreizen en al helemaal geen standaard rondreizen of pakketten.

De website staat vol inspiratie met locaties die ik zelf heb bezocht. Zonder kantoorpand en dure magazines, houden we de kosten laag. Als de reis is samengesteld, neem ik het volledige boekingsproces uit handen. Nu hoef je alleen nog maar te gaan genieten van jouw unieke reis.

Baie dankie en geniet die reis!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Bobotie Reizen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Bobotie Reizen