Bedrijf

De Kinderhaven De Romeinen

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar.

De Kinderhaven De Romeinen
Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen aan den Rijn

Bedrijven

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang 

De Kinderhaven De Romeinen

De Kinderhaven De Romeinen
Ons kinderdagverblijf is gelegen aan de Hooftstraat in de gezellig wijk Lage Zijde. Deze warme en huiselijke sfeer trekken wij door in ons interieur. Wij verwelkomen graag de kinderen en ouders in hun eigen vertrouwde groepsruimte waar de gediplomeerde pedagogische medewerker op jullie zit te wachten. Na een fijn afscheid kunnen jullie als ouder nog even langs de koffie en thee to go, waar jullie een lekker bakkie koffie of thee kunnen meenemen voor onderweg.

KDV De Romeinen biedt meer!
Iedere groep heeft toegang tot onze buitenspeelruimte! Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen en daar hoort buitenspelen natuurlijk ook bij! We hebben een mooie buitenplaats omringd door beschilderde muren waar kinderen veilig kunnen buitenspelen. De babygroepen hebben een eigen babypatio waar zij veilig de natuur kunnen ontdekken en zich geborgen kunnen ontwikkelen.

Naast de all-inclusive kinderopvang die wij jullie aanbieden hebben wij nog extra services waar jullie gebruik van kunnen maken. Zo kan jullie kindje tijdens de lunch een warme maaltijd krijgen en hebben we om de 6 weken een kinderkapper in ons kinderdagverblijf. 

Naast het kinderdagverblijf hebben wij ook een peuterspeelzaal en een BSO in hetzelfde pand. Zo kunnen kinderen in hun veilige omgeving doorgroeien tot schoolkind/puber!

Openingstijden
De kinderen zijn welkom op het kinderdagverblijf van maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.30 uur. Onze BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tijdens schoolweken van 15.00-18.30u en tijdens vakanties van 7.30-18.30uur. Wij zijn 52 weken per jaar open met uitzondering van het weekeinde en de nationale feestdagen.
Wil je jullie kindje eerder brengen of later ophalen? Geen probleem dan kunnen jullie gebruik maken van onze verlengde opvang service. Na goedkeuring van de aanvraag kunnen wij jullie kindje van 07.00  tot 19:00 uur opvangen.

Openingstijden

Maandag 07.30 - 18.30 uur
Dinsdag 07.30 - 18.30 uur
Woensdag 07.30 - 18.30 uur
Donderdag 07.30 - 18.30 uur
Vrijdag 07.30 - 18.30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Kinderhaven De Romeinen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws