Bedrijf

De Kinderhaven De Romeinen

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar.

De Kinderhaven De Romeinen
Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen aan den Rijn

Contact

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang 

Op zoek naar liefdevolle babyopvang?
In een liefdevolle omgeving met een huiselijke sfeer krijgen de baby’s de aandacht en geborgenheid die ze nodig hebben. Baby’s hebben, zo klein als ze zijn, net zoveel behoefte aan interactie als aan verzorging. Onze pedagogisch medewerkers zien wat jullie kindje nodig hebben en spelen hier voortdurend op in.
De één op één  momenten die wij creëren zorgen voor het geborgen gevoel. Onze gediplomeerde medewerkers zullen Kijken en luisteren naar jullie kindje  en het vertrouwen geven dat ze op eigen manier de wereld kunnen ontdekken.

Zijn jullie op zoek naar een leuke plek voor jullie peuter?
Spelen is erg belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Met spel worden er diverse situaties en vaardigheden geoefend, zowel op motorisch en cognitief, als op sociaal gebied. De Kinderhaven speelt hier op in en zorgt ervoor dat de ontwikkelingsgebieden spelender wijs aan bod komen.

De peuter groepen zijn ingericht met voldoende uitdaging! In het interieur bieden wij  verschillende hoeken aan waar kinderen in fantasiespel kunnen spelen. Ook het speelgoed is afgestemd op de leeftijd van jullie peuter. Op eigen tempo kunnen kinderen zich ontwikkelen.
Daarnaast werken wij met thema’s waarin wij iedere 6-8 weken een nieuw thema aanbieden. Onze uitstapjes en activiteiten passen wij hierop aan zodat jullie peuter optimaal kan genieten van het thema.

Mocht jullie peuter meer uitdaging nodig hebben? Wij werken samen met LATO ( Leidse Aanpak Talent Ontwikkeling). Kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong kunnen wij goed begeleiden en hun de uitdaging geven waar ze behoefte aan hebben. Lees hier meer over LATO.

Lekker met je vriend(inn)en spelen na schooltijd op een coole BSO? Bij ons kan dat!
In onze gezellige BSO- groepen bieden wij verschillende workshops en activiteiten aan voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Lekker chillen met je vrienden kan natuurlijk ook! Zo is er voor ieder kind iets te doen dat bij hem of haar past of waar iets nieuws ontdekt kan worden. Onze BSO medewerkers zorgen voor voldoende beweging en uitdaging voor alle leeftijdsgroepen. Kinderen mogen zelf kiezen, want het is hun vrije tijd!

Onze BSO is van alle gemakken voorzien! 

Naast de uitdagende workshops en activiteiten die we aan de kinderen aanbieden hebben wij ook veel gemakken voor de ouders. Laat je kind(eren) bij ons warm eten of naar de kapper gaan! 

Flexibiliteit is ook wat bij onze organisatie past! Met onbeperkt ruildagen kunnen de hele opvangdagen dat jullie op vakantie zijn, geruild worden met de studiedag op school. Zo betalen jullie zelden extra voor een dag dat de school dicht is.

Nieuws

Facebookstream