Bedrijf

De Kinderhaven De Romeinen

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang van 0 tot 12 jaar.

De Kinderhaven De Romeinen
Hooftstraat 184-186
2406 GP Alphen aan den Rijn

Contact

De Kinderhaven De Romeinen

Kinderopvang 

Op zoek naar een peuterspeelzaal in een modern jasje?
Vind je het belangrijk dat jullie peuter zich goed voorbereidt op school? En oefent met zijn/haar sociale vaardigheden? Dan zit je bij onze peuterspeelzaal op de juiste plek!

Onze peuterclub is een peuterspeelzaal in een modern jasje. We hebben een heerlijke plek ingericht op locatie De Romeinen voor kinderen tussen de 2- 4 jaar oud. Kinderen krijgen bij ons professionele, liefdevolle aandacht en leren omgaan met elkaar door middel van stimulerende en uitdagende activiteiten die wij hun aanbieden. Wij werken themagericht en gebruiken daarbij het educatieprogramma van Uk & Puk. Spelenderwijs bereiden wij de kinderen voor op hun spannende volgende stap: De Basisschool!

All inclusive
Onze peuterclub is een all inclusive peuterspeelzaal. Naast de dagelijkse activiteiten maken wij ook leuke uitstapjes met de kinderen en verzorgen wij het eten, drinken en de verschoning.

Onze peuterclub is op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00-11.30uur. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij ook op dinsdag* open gaan.

* Mochten jullie interesse hebben om op dinsdag te komen, neem dan contact op met relatiebeheer.  

Communicatie
Belangrijk vinden wij dat wij goede en open communicatie met ouders hebben. Daarom organiseren wij naast de dagelijkse overdacht ook gezellige koffie ochtenden waar ouders met elkaar in gesprek kunnen komen en presenteren wij ook de mooie kunstwerkjes van de kinderen. Daarnaast is er ruimte om in gesprek te gaan met de pedagogisch medewerker.

Kom langs met jullie peuter!
De beste indruk krijgen jullie om een kijkje te komen nemen! Maak vooraf een afspraak bij Afdeling Relatiebeheer en samen met hun kunnen jullie even bij ons komen spieken.
Afdeling Relatiebeheer is te bereiken op 071-7600056 of via info@dekinderhaven.nl 

Nieuws

Facebookstream