Bedrijf

De Mantelzorgcoach

De Mantelzorgcoach

Zorg voor je ouders?

De Mantelzorgcoach
Marie Houtmanstraat 15
2401KM Alphen aan den Rijn

Bedrijven

De Mantelzorgcoach

Zorgt dat je kunt zorgen 

De Mantelzorgcoach

Hoe combineer jij de zorg voor je ouders met je eigen drukke leven?

Stel:
Je vader heeft zijn heup gebroken en moet worden opgenomen in het ziekenhuis voor een operatie. Je moeder kan eigenlijk niet alleen thuis blijven. Ook toen je vader nog thuis was had je al veel zorgen over of ze het wel zouden redden samen. Er moeten oplossingen komen. Maar hoe pak je dat aan en wie gaat het regelen? 

Zo zijn er nog veel meer scenario's denkbaar waarin de zorg voor en om je ouders een grote rol speelt in je dagelijks leven.

Vind je het moeilijk om dit zelf op te pakken?  Heb je het gevoel de grip te verliezen? Dat kan ik me helemaal voorstellen. Ten eerste omdat je niet weet waar te beginnen, ten tweede omdat het een heel emotioneel proces is,  zowel voor jezelf als voor je ouders. Daarnaast heb je ook nog een gevulde agenda met je werk en je eigen gezin. Je zou willen dat je niet zo moe was en meer tijd had. Eigenlijk moet je het toch zelf kunnen? Zonder hulp van buitenaf. Het is lastig om hulp te vragen, iedereen heeft het immers druk genoeg.

Hulp vragen is geen teken van zwakte. Juist niet. Dus waar wacht je nog op? Samen met jou en je ouders inventariseren we waar de problemen liggen in jullie persoonlijke situatie. En we zorgen dat jij weer de rust en het vertrouwen krijgt dat alles goed is geregeld.

Wil je weten wat ik hierin voor je kan betekenen als mantelzorgcoach? Neem dan contact op. In een gratis gesprek krijgen we samen helder wat er nodig is.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Mantelzorgcoach:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over De Mantelzorgcoach