Bedrijf

GREEN Real Estate

GREEN Real Estate

Aan- en verkoop, beheer en ontwikkeling.

GREEN Real Estate
Baronie 68-70
2404 XG Alphen aan den Rijn

Bedrijven

GREEN Real Estate

Ondernemers in vastgoed 

GREEN Real Estate

GREEN Real Estate B.V. is een familiebedrijf dat zich richt op de ontwikkeling, aankoop en het management van vastgoed. Wij werken doelmatig, denken in oplossingen en houden de belangen van alle betrokkenen goed voor ogen. We kijken in het boekje van de ontwikkelaar, de bouwer, de huurder en de belegger. We begrijpen hun rol en komen vervolgens tot nieuwe proposities of andere oplossingen. GREEN is daarmee in toenemende mate regisseur van de hele levenscyclus van een vastgoedproject.

GREEN is er voor de lange termijn. We willen geen snelle winst maken ten koste van anderen. Vanuit die opvatting kun je als onderneming financieel gezien ook wel eens minder hard groeien, maar ook minder hard krimpen als relaties echt belangrijk worden. We hechten dan ook aan continuïteit met onze relaties. GREEN ambieert zaken te doen met relaties van goede naam en faam en een mentaliteit waarin we ons herkennen. We willen een stevige band met onze partners waarbij wederzijds vertrouwen tot het maximale resultaat zal leiden. Succes begint met vertrouwen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op GREEN Real Estate:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.