Bedrijf

MTP Fysiotherapie

MTP Fysiotherapie

Ook medische personal training en fysiosport.

MTP Fysiotherapie
Utrechtstraat 100
2408 GS Alphen aan den Rijn

MTP Fysiotherapie

Zeven dagen per week geopend 

Naast de fysiotherapie biedt MTP Fysiotherapie in samenwerking met MTP Sports ook een aantal trainingen aan. Wanneer u een blessure hebt of u graag preventief wilt sporten om een blessure te voorkomen kan dat bij MTP Sports. Hiervoor bieden wij verschillende opties aan op individueel en groepsniveau. 

Personal Fysio Training
Naast de algemene welbekende personal training biedt MTP Sports in combinatie met MTP Fysiotherapie ook medische personal training aan. Hierbij treedt de fysiotherapeut op als trainer en personal coach. Vanuit diens achtergrond als fysiotherapeut, is de trainer gewend om veelal fysieke klachten en beperkingen op te trainen. Een fysiotherapeut werkt oplossingsgericht en helpt door middel van zijn trainingen, preventief klachten voorkomen en werkt daarnaast aan je andere persoonlijke doelen. Of dit nu afvallen is of een betere conditie krijgen, wij helpen je hier graag bij. 

Het grote voordeel van onze medische personal trainer is, dat hij erg gericht is op de juiste uitvoering van de oefeningen.  Tijdens de training kijkt hij in mogelijkheden in plaats van beperkingen, vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Training

Kosten

 

Intake

Gratis

Eenmalig

Los

€75,-

Eenmalig

10 rittenkaart

€712,-

Per kaart


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, stuur uw vraag naar contact@mtpsports.nl of bel naar 0172-750475.

Small Group Fysio Training
Naast de verschillende Small Group trainingen van MTP Sports, bieden wij ook small group fysio aan. Dit zijn kleine small group trainingen van maximaal 5 personen onder begeleiding van een gediplomeerd fysiotherapeut. 

Wanneer u graag wilt starten met de small group fysio trainingen, wordt er bij aanmelding een intake gedaan. Aan de hand van intake, uw blessure(s) en wensen, wordt er voor u een op maat gemaakt trainingsschema gemaakt. Tijdens de trainingen die u volgt, begeleiden onze fysiotherapeuten u in het correct uitvoeren van de oefeningen en passen zij deze aan waar nodig. Op deze manier proberen wij het beste uit u en uw trainingen te halen voor zo goed mogelijke resultaten.  Daarnaast zal er iedere 6 weken een kort overleg plaats vinden waarbij wij het huidige schema evalueren en waar nodig aanpassen of vernieuwen.  Op deze manier blijft het schema up to date en uitdagend op uw niveau.

Training

Kosten

 

Proefles

Gratis

Eenmalig

10 rittenkaart

€200,-

Per kaart

2x per week

€140,-

Per maand*

Onbeperkt

€200,-

Per maand*


* Bovenstaande prijzen gelden per maand bij een half jaar abonnement. Bij een periode van een abonnement per maand wordt €3,00 euro per maand extra in rekening gebracht. Lees meer over deze voorwaarden in onze abonnementsvoorwaarde op de website.

Nieuws

Facebookstream