Bedrijf

Sint In Alphen
Postbus 2074
2400 CB Alphen aan den Rijn

Organisaties

Sint In Alphen

Wij maken uw Sinterklaas onvergetelijk 

Sint In Alphen

Sint in Alphen wil zorg dragen voor de instandhouding van het Sinterklaasfeest in Alphen aan den Rijn en dit kostbaar cultureel erfgoed overdragen aan de volgende generaties. Door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige activiteiten en producten willen wij kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest bezorgen. De uiterlijke verschijning van Sinterklaas en zijn Pieten is geloofwaardig, kindvriendelijk en minimaal van semiprofessionele kwaliteit. 

Sint in Alphen is ontstaan vanuit Stichting Vakantiespel, een organisatie die zich inzet om een jaarlijkse spelweek voor ruim 1700 kinderen te organiseren in de zomervakantie. Met een deel van de opbrengst van onze activiteiten willen wij jaarlijks een financiële bijdrage leveren aan de activiteiten van Stichting Vakantiespel om de deelnemersbijdrage laag te kunnen houden. 

Sint in Alphen is sinds jaar en dag hét vertrouwde adres voor bezoeken van Sint en zijn Pieten. Van huisbezoek tot compleet bedrijfsbezoek of Sinterklaasintocht; de enthousiaste vrijwilligers van Sint in Alphen staan voor u klaar!

Al ruim 17 jaar verzorgen wij zowel bij gezinnen thuis als bij verschillende commerciële en niet-commerciële activiteiten de komst van Sint en zijn Pieten. Zo organiseren wij de intocht in Alphen aan den Rijn.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Sint In Alphen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.