Bedrijf

Suzuki, Subaru van der Boon

Suzuki, Subaru van der Boon

Autodealer van Suzuki en Subaru.

Suzuki, Subaru van der Boon
Curieweg 3
2408 BZ Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Suzuki, Subaru van der Boon

Suzuki en Subaru 

Suzuki, Subaru van der Boon

Van der Boon Auto's
Van der Boon Auto's Alphen is al bijna 30 jaar actief in de regio Rijn- en Veenstreek. Ons bedrijf heeft drie vestigingen, nl. in Alphen aan den Rijn, Leimuiden en Nieuw Vennep. In Alphen aan den Rijn zijn wij Suzuki en Subaru dealer, tevens verzorgen wij graag de leasing of financiering en verzekering van uw auto.

Natuurlijk hebben wij ook een mooie voorraad occasions, op onze vestigingen staan altijd meer dan 150 gegarandeerde auto's op voorraad. Alle occasions worden afgeleverd met Merkgarantie of Bovag-garantie, een afleveringsbeurt, apk gekeurd en grondig gepoetst. Kijk eens op onze website www.vdboon.nl

In onze werkplaatsen is uw auto in de bekwame handen van vakkundige technici. Wij zijn erkend inbouwer van airco's, alarm- en navigatiesystemen, gasinstallaties etc. Voor schades en glasreparaties kunt u bij ons terecht in onze eigen schadeherstelwerkplaats.

Als speciale service naar onze klanten zijn wij op werkdagen ook 's avonds geopend tussen 19.00 en 20.00 uur, ideaal voor het brengen en/of halen van uw auto!

Hartelijk welkom in onze showroom voor informatie, een proefrit, en goede raad voor autozaken.

Openingstijden

Maandag     08:00 - 18:00
Dinsdag     08:00 - 18:00
Woensdag     08:00 - 18:00
Donderdag     08:00 - 18:00
Vrijdag     08:00 - 21:00
Zaterdag     10:00 - 17:00
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Suzuki, Subaru van der Boon:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws