Locatie

Bowling Alphen aan den Rijn

Bowling Alphen aan den Rijn

Gezellig en sportief een uurtje bowlen.

Bowling Alphen aan den Rijn
Sportlaan 3
2406 LD Alphen aan den Rijn

Bowling Alphen aan den Rijn

Bowlen en gezellig eten 

image image image image image image

Bowlen één uur (of langer) op één van onze 12 bowlingbanen. in combinatie met lekker eten, dit is al meer dan 40 jaar mogelijk bij Bowling & Party centrum Alphen aan den Rijn.

Gelegen in het hart van de Randstad, aan het fraaie watersportgebied Zegersloot waar de wens van de gast centraal staat en iedereen welkom is voor een ontspannen dag of avond waarbij sport gecombineerd wordt met culinaire genoegens. Ons centrum biedt mogelijkheden voor iedereen.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag vanaf 14.00 uur
Woensdag vanaf 14.00 uur
Donderdag vanaf 14.00 uur
Vrijdag vanaf 14.00 uur
Zaterdag vanaf 14.00 uur
Zondag vanaf 14.00 uur

Wij zijn op maandag gesloten ook de zomervakantie, alle andere vakanties en feestdagen dan zijn wij op maandag geopend. (Grote groepen! in overleg mogelijk)

BBQ bij Bowling Alphen
Buiten bbq’en is natuurlijk op en top genieten. In de winter is dat toch iets lastiger als het buiten te koud of te nat is. Dan kom je toch gezellig bij ons een hapje eten? Bij ons geniet je namelijk ook in de winter van een heerlijke bbq en wel in een van onze bbq kuilen. Samen met je familie, vrienden, of collega’s in een speciaal voor jullie gereserveerde, sfeervol ingerichte bbq kuil bij Bowling Alphen. Grote, maar ook kleinere groepen kunnen bij ons terecht. Onze kuilen zijn geschikt vanaf 8 tot maximaal 25 personen.

Om de avond helemaal gezellig te maken gaan jullie voor het eten natuurlijk de strijd met elkaar aan tijdens een potje bowlen. Wel even reserveren via onze website of telefonisch om te garanderen dat onze kuil beschikbaar is op jullie gewenste dag. Een bbq arrangement gevuld met plezier, waarbij je kunt eten en drinken, inclusief bowlen. Klik hier om direct te reserveren.  

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Bowling Alphen aan den Rijn:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream