Locatie

De Vos Danscentrum

De Vos Danscentrum

Beoefen een van de vele verschillende dansstijlen!

De Vos Danscentrum
Zaalbergstraat 13
2405 XA Alphen aan den Rijn

Contact

Sport & Vrije tijd

De Vos Danscentrum

Dansschool aan de Zaalbergstraat 

image image image image image

De Vos Danscentrum
Ronald en Mieke de Vos sloten in 1995 een glansrijke carrière als wedstrijdpaar op vele europese dansvloeren af met de overname van de dansschool van Ruud Vermeij. Vanaf dat moment werd het hun passie om de liefde en plezier voor ballroomdansen over te brengen op heel veel cursisten in hun Alphense dansschool.....

In de jaren erna is ons bedrijf uitgegroeid tot het toonaangevende danscentrum voor de Alphense regio. Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar waren we de eersten die met een aanbod voor dans kwamen. Onze kidswing en latere streetdanceprogramma's waren een voorbeeld dat regelmatig gekopieerd werd. In 2013 zijn wij weer de initiatiefnemers van MoveOnMusic, een speciaal dansprogramma voor en op basisscholen gebaseerd op stijldansen als tool voor het onderwijs.

Mieke de Vos was in Alphen een van de eerste officiële Zumba-Certified instructors voor dit wereldbekende dansfitnessprogramma waarmee wij al enkele jaren heel veel succes hebben.

In 1996 waren wij de eerste dansschool in Nederland die de naam DanceMasters officieel in onze bedrijfsnaam opnamen. In september 2014 hebben we besloten ons bedrijf voort te zetten onder de kortere naam De Vos Danscentrum met een nieuw fris en eigenwijs logo.

De Nationale Dans Week welke in september 2013 voor het eerst door meer dan 200 dansscholen in Nederland georganiseerd gaat worden is een persoonlijk initiatief van Ronald de Vos, met onze dansschool zijn wij de motor van dit landelijke project!

In september 2014 introduceerden we voor het eerst het spraakmakende evenement Dancing with the Alphense Stars, waarin 7 "bekende" Alphenaren gekoppeld werden aan 7 topklas dansers om in een spraakmakende show uit te maken wie de Alphense Dancing Star ging worden. Alphen Stad TV maakt 4 uitzendingen rond dit programma. De complete organisatie, regie, choreografieën waren van onze hand.

Passie voor dans, creatief en inventief, modern en gedreven, humor en ontspanning..... onze sleutelwoorden voor uw dansles! U bent welkom!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Vos Danscentrum:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream