Locatie

De Complete Techniek

De Complete Techniek

Voetbalclinics, voetbalcagen, voetbalkampen en meer.

De Complete Techniek
L. Pasteurweg 13
2408 AH Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

De Complete Techniek

Voetbalopleidingscentrum 

De Complete Techniek

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek is in 2006 opgericht door Dennis van den IJssel en Jorg van der Breggen. Door ervaring als jeugdvoetbaltrainer bij o.a. Ajax, Sparta en ADO Den Haag en als docent lichamelijke opvoeding, is een unieke voetbaltotaalmethode ontwikkeld voor spelers, trainers en coaches!

De methode is te gebruiken op alle niveaus en heeft aangetoond iedere speler (lees: speelster en doelverdediger), trainer en coach veel beter en veel completer te maken.

De Complete Techniek is clubonafhankelijk en staat sinds januari 2011 onder leiding van Dennis en Leonie van den IJssel. Een team van gediplomeerde en gespecialiseerde mensen werken fulltime in de praktijk en/of op kantoor!

Een structurele, interne scholing zorgt voor kwaliteit en uniformiteit op alle locaties. De Complete Techniek is een door Calibris gecertificeerd leerbedrijf en heeft sinds 2006 een sterke groei doorgemaakt! 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Complete Techniek:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws