Locatie

De Thaise Chef

De Thaise Chef

Thaise kookworkshops

De Thaise Chef
Schuberthof 26
2402 GK Alphen a/d Rijn

Overig

De Thaise Chef

Nattaya Toduang 

De Thaise Chef

Nattaya is een gecertificeerd Thaise chef en heeft gewerkt voor verschillende Thaise restaurants in Den Haag. Sinds 2010 organiseert ze kookworkshops voor restaurants en kookstudio’s. Deze kookworkshops bleken zo succesvol dat Nattaya in 2012 haar eigen kookstudio opende in Alphen aan den Rijn.

Voordat ze naar Nederland kwam was Nattaya jarenlang reisleidster voor reisorganisaties zoals Djoser, Explore en Kuoni. Ze weet dus precies hoe ze een grote groep kan boeien met haar verhalen over haar passies: Thailand en lekker Thais eten!

Elke vrijdagavond organiseert Nattaya van 17.30 tot 21.30 uur een Thaise kookworkshop in haar eigen kookstudio in Alphen aan den Rijn. Elke vrijdag een andere kookworkshop, voor slecht € 49,95 per persoon, inclusief drankjes. Zin in een gezellige avond uit? Iedereen is welkom, dus maak van uw vrijdagavond een kookavond!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Thaise Chef:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over De Thaise Chef