Locatie

Multi Computer Club Alphen

Multi Computer Club Alphen

Vereniging die u leert omgaan met uw PC.

Multi Computer Club Alphen
Dillenburg 4
2404 EC Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

Multi Computer Club Alphen

Computerclub 

Multi Computer Club Alphen

Wij zijn een vereniging met ongeveer 110 leden. De club draait op vrijwilligers. Wij doen alles met en voor elkaar. We delen de nieuwste snufjes en helpen elkaar nog steeds met problemen.

Op de 4e zaterdag van elke maand, tussen 10.00 uur en 15.00 uur, hebben wij een open clubdag. Meestal hebben wij een thema van 11.00 uur tot 13.00 uur. Natuurlijk kunt u ook met uw overige vragen komen, over software bijvoorbeeld. De 2e woensdag van elke maand is gereserveerd voor de clubleden. Dan zijn wij er van 20.00 uur tot 22.00 uur. In de maanden juli en augustus zijn er helemaal geen bijeenkomsten.

Eenmaal lid, dan kunnen wij u ook helpen als u problemen heeft met uw laptop of PC. Het is dan wel verstandig om even contact op te nemen met leden van het 
bestuur. Zij kunnen u dan vertellen of er iemand is die er naar kan kijken. Dat voorkomt dat u uw PC voor niets meeneemt.

Huisvesting
De Multi Computer Club Alphen is gehuisvest in Dos Sporthome.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Multi Computer Club Alphen:

 
 
yvonnecompas@gmail.com

Ik zou graag lid willen worden van deze MCCA. Ik kreeg dit door van VSR Computerwinkel in de van Nesstraat. mijn computer was gehackt en ze hebben Windows 10 helemaal opnieuw ge´nstalleerd voor me. Voor vragen zou ik bij jullie terecht kunnen.Daar zou ik heel blij mee zijn.
Met vriendelijke groet,
Yvonne v.d. Meer,
Pegasusstraat 204, 2401 HZ Alphen a/d Rijn. Tel.: 0640949086

Nieuws

  • Nieuws over Multi Computer Club Alphen