Locatie

ActiVite Noorderbrink

ActiVite Noorderbrink

Samen voor de beste zorg.

ActiVite Noorderbrink
Klompenmaker 156
2401 PR Alphen aan den Rijn

Overig

ActiVite Noorderbrink

Verzorgingstehuis 

ActiVite Noorderbrink

ActiVite vind het belangrijk dat u zo lang mogelijk die dingen blijft doen, die u zelf nog kunt en de regie houdt waar u kunt. Wij bieden u ondersteuning daar waar u dat zelf niet meer kunt en maken hier met u afspraken over. In ActiVite Noorderbrink wonen alleen mensen met een lichamelijke zorgvraag. Dat betekent dat er geen mensen wonen bij wie de diagnose dementie is gesteld.

De locatie beschikt over 30 éénpersoons zorgappartementen voor langdurig verblijf en 6 éénpersoons appartementen voor kort verblijf. Ieder appartement heeft een douche/toiletruimte en een klein keukenblok met kookplaatje, magnetron en koelkast. De appartementen voor langdurig verblijf beschikken bovendien over een balkon.

Er is een gezellige en centrale recreatieruimte waar men elkaar ontmoet tijdens de koffie, maaltijden en diverse activiteiten.

Wat anderen zeggen over ActiVite Noorderbrink

  • "Ik woon hier nog niet zo lang, ik heb het erg naar mijn zin. Ik ben heel blij met het personeel hier, ze zijn hartelijk en attent. Ze zorgen uitstekend voor me. Ze hebben altijd een luisterend oor."

  • "Afspraken worden keurig nagekomen en ik word prima verzorgd. Ik ben erg tevreden met mijn woning, het is lekker ruim en ik heb een fijn balkon. Ik vind het eten prima, er is genoeg keus en is is genoeg variatie."

  • "Ik ben blij hier, ik voel me vrij en gelukkig. Ik vind mijn kamer erg mooi, de kamer is groot en ik kijk leuk op het groen. Het personeel is vriendelijk en ze helpen me goed als het nodig is. Ik ben dankbaar dat ik hier woon."

  • "Ik vind het buitengewoon goed. De verzorging is heel goed, het personeel is heel aardig en behulpzaam. Er wordt altijd naar me geluisterd en alles gebeurt volgens afspraak."

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op ActiVite Noorderbrink:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws