De Dyck logo

De Dyck

Gelegen aan de Leidse Vaart tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, midden in het Groene Hart, ligt restaurant en evenementenlocatie De Dyck. De boerderij van Reinier Kempenaar is omgebouwd tot een modern toprestaurant, met een authentiek, landelijk karakter. Hier wordt je verrast met een exclusief menu op gastronomisch niveau. Met verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen. 99% van alle groente, kruiden en fruit komt uit de eigen grote moestuin. De gerechten van chef Martijn Koeleman wisselen met de oogst mee en zijn zo duurzaam mogelijk.

De moestuin staat centraal dus het Moestuinmenu is in de basis vegetarisch. Er is altijd de mogelijkheid om een vis- of vleesgerechtje toe te voegen aan het menu. Met enerzijds een prachtig uitzicht op de polder en anderzijds op de houtconstructie van de oude schuur, is restaurant de Dyck met recht uniek te noemen.

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in