Locatie

St. Joseph

St. Joseph

Verzorgingstehuis voor ouderen.

St. Joseph
Hoflaan 3
2405 BS Alphen aan den Rijn

Overig

St. Joseph

Verzorgingstehuis 

St. Joseph

ActiVite Sint Joseph ligt centraal in het centrum van Alphen aan den Rijn. Dicht bij winkels en slechts enkele minuten lopen naar bus en trein. Aan de voorzijde bieden de zorgappartementen een uniek uitzicht over de Prins Bernardlaan en aan de achterzijde is het genieten van de schitterende tuin met een waterpartij en rustieke terrassen.

In Sint Joseph staat zelfzorg voorop. De zorg is afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van de bewoners. Wanneer bepaalde dingen niet meer zelfstandig kunnen, is er altijd professionele hulp aanwezig.

Appartementen
De appartementen bestaan uit een woon/slaapgedeelte van zo'n 16,5 m2, met een schuifpui naar het balkon. De appartementen zijn standaard uitgerust met een keukenblok voorzien van koelkast. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel. Sint Joseph heeft vooral éénpersoonsappartementen en enkele tweepersoonsappartementen.

Voorzieningen

Maaltijden
De broodmaaltijden kunt u zelf in het winkeltje kopen. De warme maaltijd is op basis van een keuzemenu. Deze maaltijden worden kant-en-klaar op de appartement bezorgd.

Restaurant
Sint Joseph heeft een druk bezocht restaurant. Dit restaurant is zowel voor bewoners van het woonservicecentrum als voor ouderen uit de wijk.

Activiteiten
Er is elke dag wel iets te doen in het woonservicecentrum. Het programma is erg afwisselend, zo zijn er bijvoorbeeld creativiteitsmiddagen, er wordt gewandeld, er wordt (voor)gelezen en er is film en toneel. Al deze activiteiten zijn ook toegankelijk voor de ouderen uit de wijk.

Kapel
Sint Joseph beschikt over een eigen kapel waar op geregelde tijden missen en andere vieringen plaatsvinden door zowel katholieke als protestantse voorgangers.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op St. Joseph:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.