Locatie

Subway

Subway

Stel je eigen broodje samen

Subway
Baronie 26
2404 XH Alphen aan den Rijn

Lunchroom

Subway

Heerlijke sandwiches in De Baronie! 

De lekkere broodjes en salades van Subway® zijn nu ook te vinden in winkelcentrum De Baronie! Vanaf 4 december 2013 is hier de 150e vestiging van Subway geopend. Dankzij franchisenemer Nico van Rijn en zijn echtgenote Godelieve kunnen Alphenaren nu elke dag bij Subway® hun eigen broodje of salade samenstellen.

´Een gemeente als Alphen aan den Rijn kan natuurlijk niet zonder een Subway® restaurant,´ vertelt Nico van Rijn. ´Mijn vrouw Godelieve, Elaysa en ik staan in de store om voor onze gasten een heerlijke verse Sub te bereiden, precies naar de smaak van de klant. Verder bestaat ons team uit een aantal gedreven oproepkrachten.´ Kortom, er is altijd een snelle service. Klanten kunnen elke dag kiezen uit allerlei soorten brood en verse ingrediënten, waardoor ze een bewuste, en vooral lekkere keuze kunnen maken.

Van Rijn koos voor winkelcentrum De Baronie vanwege het concept winkelen, werken en wonen.

 ´We zitten te midden van grote supermarkten, scholen, een fitnesscentrum en een industrieterrein,´ vervolgt van Rijn. ´Een ideale voedingsbodem voor onze zaak. Iedereen kan zeven dagen per week bij ons terecht.´

Ook trek gekregen in een smakelijke Sub? Kom dan langs bij de Subway in winkelcentrum De Baronie.

Openingstijden

Maandag 10.00 – 20.00
Dinsdag 10.00 – 20.00
Woensdag 10.00 – 20.00
Donderdag 10.00 – 20.00
Vrijdag 10.00 – 21.00
Zaterdag 10.00 – 20.00
Zondag 11.30 – 19.00

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Subway:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream