Locatie

Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis voor ouderen.

Verpleeghuis Oudshoorn
Henry Dunantweg 21
2402 NM Alphen aan den Rijn

Overig

Verpleeghuis Oudshoorn

Verpleeghuis 

Verpleeghuis Oudshoorn

‘Wonen in ons eigen dorp' en zoveel mogelijk als thuis. Dat is de visie op kleinschalig wonen binnen Verpleeghuis Oudshoorn. Uitgangspunt is om bewoners een warme, sfeervolle, rustgevende en veilige woonplek te bieden.

Het 'dorp Oudshoorn' telt 22 woningen met elk acht bewoners. Iedereen heeft een eigen slaapkamer. Per woning zijn er twee grote badkamers en een huiskamer met open keuken. De medewerkers verzorgen het huishouden net zoals' thuis' en waar mogelijk helpen de bewoners mee. Er worden boodschappen gedaan in de dorpswinkel, er wordt met elkaar gekookt en samen de was gedaan. De woningen liggen aan straten met belevingsplekken waar van alles te zien, te doen en te beleven is.

Verpleeghuis Oudshoorn maakt deel uit van Rijnland Zorggroep waaronder ook Rijnland Ziekenhuis locaties Alphen aan den Rijn en Leiderdorp en Verpleeghuis Leythenrode vallen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Verpleeghuis Oudshoorn:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.