Locatie

Wijnbar&Zo

Wijnbar&Zo

Drinken, eten, feesten en partijen enzo..

Wijnbar&Zo
Julianastraat 42
2405 CH Alphen aan den Rijn

Contact

Uitgaan

Wijnbar&Zo

Mooie, smaakvolle wijnen 

Elke vrijdag, zaterdag en zondag verzorgen wij een High Wine arrangement. Het arrangement bestaat uit 4 gerechten en 3 glazen wijn die wij op de gerechten afstemmen. De gerechten wisselen elke maand en kunnen in samenstelling en ingrediënten variëren*. Afhankelijk van het gerecht serveren wij witte wijn, rode wijn of rosé, die worden uitgekozen door een van onze sommeliers.

Voor een High Wine betaald u €34,90 p.p.

Reserveren is gewenst. De aanvangstijd ligt tussen 16.00 en 19.00 uur, en is uitsluitend te serveren op vrijdag, zaterdag en zondag. Op zondag ligt de aanvangstijd tussen 15.00 en 18.00 uur.

Bij groepen groter dan 10 personen verzoeken wij u contact op te nemen met info@wijnbarenzo.nl. In overleg kunnen aanpassingen aan reserveringsdata en -tijden, alsmede het menu en de wijnen gemaakt worden. 

*Indien er rekening gehouden moet worden met allergieën en/of eetwensen, dan kunt u die tot uiterlijk de woensdag voorafgaand aan uw reservering aan ons doorgeven, zodat we daar rekening mee kunnen houden in onze voorbereidingen. Wanneer u later reserveert of eetwensen later worden doorgegeven, kunnen wij helaas niet garanderen kwalitatief vervangende gerechten te serveren, dit ook i.v.m. met de capaciteit van onze keuken. Wij vragen u om uw begrip hiervoor.

Nieuws

Facebookstream