Locatie

Wijnbar&Zo

Wijnbar&Zo

Drinken, eten, feesten en partijen enzo..

Wijnbar&Zo
Julianastraat 42
2405 CH Alphen aan den Rijn

Contact

Uitgaan

Wijnbar&Zo

Mooie, smaakvolle wijnen 

Iedereen kent het wel. U hebt iets te vieren en u wilt eens iets anders. Gezellig buiten de deur, maar wel persoonlijk en sfeervol. Dit is een veelvoorkomende behoefte waar wij als Wijnbar & Zo prima raad mee weten.  Met een mooie serre en een grote tuin aan de Oude Rijn, heeft onze sfeervolle wijnbar alles in huis om de ideale locatie te zijn voor het vieren van een mooie gelegenheid.

Wilt u een van de serres, of een gedeelte van de tuin voor uzelf? Voor een verjaardags, of bruilofts -feestje, bedrijfsborrel of iets anders? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Bruiloft
De mooiste dag van uw leven vieren in een sfeervolle ambiance of op een mooie plek aan de Oude Rijn? Dat kan bij Wijnbar&Zo! Met een sfeervolle bar, een (naar uw smaak in te richten) serre en een tiun aan het water zijn de mogelijkheden breed om het precies zo vorm te geven zoals u dat wilt.

U kunt u bij ons terecht voor uw receptie, borrel, diner en feest. Een paar suggesties voor de invulling van de hiervoor genoemde opties zijn bijvoorbeeld de Wine&Zo receptie (onbezorgd genieten van mooie wijnen en smaakvolle amuses), een Walking Dinner of een mooi feest met invulling naar keuze. Het is allemaal mogelijk om er voor u de perfecte dag van te maken.

Bedrijfsborrel
Zoekt u een geschikte, flexibele en gezellige locatie voor uw personeelsfeest, receptie, bedrijfspresentatie, of heeft u gewoon iets te vieren met uw bedrijf? Bij Wijnbar&Zo is alles mogelijk. Van een wijnproeverij met een assortiment aan mooie wijnen en bijpassende amuses tot een borrel of een swingend feest. Onze bar biedt de mogelijkheid om een bedrijfsevenement voor u neer te zetten zoals u dat wenst.

Klinkt goed? Loop eens binnen en neem een kijkje in onze bar. Wilt u meer informatie, een afspraak maken over de diverse mogelijkheden of een offerte op maat? Dat kan door online een offerte aan te vragen, of een email te sturen.

Nieuws

Facebookstream