Nieuws

« Vorige - Volgende »

Varia wil jouw kussen!

10 juli 2013 - 09:19  •  Passie voor slapen  •  reacties

Varia wil jouw kussen!

Alphen aan den Rijn -

Varia Passie voor Slapen zoekt echte slaapkoppen! Wie meedoet gaat een maandje een van de nieuwe hoofdkussens uit de huiscollectie van Varia Passie voor Slapen testen. In de teststudio van de showroom worden de kussens eerst uitgeprobeerd. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat elke kussentester een passend kussen mee naar huis neemt!

Eigenaar Kees Goddrie weet het zeker: “Of je nu groot of klein bent, dik of dun, of je nu nekklachten hebt of pijn in je rug: een van de kussens uit de huiscollectie is perfect vormgegeven voor jou!”

Is het juiste kussen uitgekozen, dan ga je als kussentester een maand aan de slag. Lekker slapen tot… en als het bevalt mag het kussen gewoon blijven.

Iedereen mag meedoen. Heb je zelf al het ideale kussen? Een collega, familielid of vriend ‘die er echt aan toe is’ inschrijven kan ook.

Wat zit erin voor jou? Jij mag je nieuwe kussen voor een zeer vriendelijk prijsje na afloop van de testperiode houden. En: een maandje voor slaapkop spelen, is gewoon het gemakkelijkste ‘vrijwilligerswerk’ van de hele wereld…

Wat zit erin voor ons?

Varia Passie voor Slapen krijgt de beste feedback die er maar is. Die van de klant!

Want: Varia verwacht wel van alle deelnemers aan ‘Mag ik je kussen?’ een kort verslag én een ingevulde vragenlijst. Deze gegevens worden gebruikt om de collectie kussens van Varia Passie voor Slapen nóg beter maken.

Wil je meedoen?

Lees de actievoorwaarden op www.passievoorslapen.nl en vul het inschrijfformulier in. Inschrijven kan tot 1 augustus, de testactie loopt tot half september.

Varia Passie voor Slapen is te vinden aan Euromarkt 15 te Alphen aan den Rijn, www.passievoorslapen, info@passievoorslapen.nl, tel. 0172 470032.

Fotograaf: Josh Walet
Passie voor Slapen.'
Passie voor Slapen

Al ruim 23 jaar actief tussen de bedden.