Passie voor Slapen levert jouw bestelling dezelfde dag

Het Nieuwe Winkelen; dat is een trend momenteel! En ook wij van Varia Passie voor Slapen zorgen graag dat onze dienstverlening meegaat met deze trend. Als extra service naar onze klanten in Alphen aan den Rijn en 10 kilometer in de omgeving van Alphen aan

Hoe we dat doen?
Heel simpel: alle bestellingen die we uit voorraad kunnen leveren, pakken we direct uit ons magazijn. Aan het eind van de dag als de winkel gaat sluiten, dan rijden we nog even een rondje door Alphen aan den Rijn en omgeving (+10 km) om nog even een stukje Passie voor Slapen (jouw bestelde producten) aan huis te leveren, ja, je leest het goed!

Kijk das nou typisch de Passie voor Slapen service, het is ons niet gauw te gek!

Wat zijn de voorwaarden?
Als eerste is het natuurlijk van belang dat het artikel van je keuze direct leverbaar is vanuit ons magazijn in Alphen aan den Rijn. Onze voorraad is behoorlijk groot dus dat zal in veel gevallen direct mogelijk zijn. Wil je het zeker weten? Neem dan contact op met Kees of Lisette Goddrie via 0172-470032.

Je bestelling dient binnen te zijn voor 17 uur. Voor bestellingen na 17 uur kun je het beste even bellen. Als we in de mogelijkheid zijn dan rijden we natuurlijk graag even voor je heen en weer ook in de avond. Kleine moeite... :-)

Aanpassing in onze webshop
De webshop is nog lang niet volledig en elke dag vinden er nog vernieuwingen en verbeteringen plaats. Ook komen er elke dag uitbreidingen in ons assortiment. We hopen rond de maand mei ons volledige assortiment in de webshop te hebben staan. Ook de dienstverlening: levering op de dag van bestelling in Alphen aan den Rijn en +10 kilometer in de omgeving, moet nog worden verwerkt in de webshop. Nu doen we dat gewoon handmatig. We kijken naar de bestellingen die dagelijks komen en zodra die in de omgeving zijn (en uit voorraad leverbaar) dan komen we direct leveren na sluitingstijd. 

De programmeurs van onze webshop hebben weer een leuke klus op de lijst staan, maar in de tussentijd lukt het op deze manier ook prima :-)

Wie weet tot snel als we jouw Passie voor Slapen (producten) aan huis komen langsbrengen!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving gisteren 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving gisteren 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige gisteren 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.