Pilates aan de Rijn viert 1-jarig bestaan

Met een blij gezicht geeft Amber Timmerman toe dat ze dit succes niet verwacht had. Precies een jaar geleden op 2 april 2013 ging haar Pilates aan de Rijn Studio open aan de Raadhuisstraat 275 in Alphen aan den Rijn. Als enige Authentieke Pilates Studio in deze regio onderscheidt Amber zich met haar hoge kwaliteit en individuele aandacht. Sinds die dag hebben niet alleen veel sportieve cliënten de weg naar haar studio in het centrum gevonden. Ook fysiotherapeuten en andere medische behandelaren sturen cliënten naar haar door vanwege het bewezen resultaat van de authentieke Pilates Methode.  Amber licht toe: “ Deze methode garandeert krachtige en soepele spieren, een gestroomlijnder lichaam en een algeheel gevoel van welzijn. Pilates traint het hele lichaam met als focus de core of centrum. Dit zijn o.a. de (diepe) buik en rugspieren. Alle oefeningen werken vanuit dit gebied met als resultaat een plattere buik en betere houding.”

Amber gaat verder: “Met de opening van de studio is een droom van mij uitgekomen maar het succes en plezier is toch echt te danken aan mijn cliënten. Zij zijn erg trouw in hun wekelijkse bezoeken aan de studio, gelegen aan de Rijn. De sfeer is erg goed en er wordt hard gewerkt, zowel in de groepslessen als in de privé trainingen!”  Pilates aan de Rijn is in de afgelopen maanden behoorlijk gegroeid. Zo werd een trainer en een office manager aangenomen. “Ons team is een hechte familie geworden” vervolgt Amber.  “Samen willen we het beste resultaat voor onze cliënten behalen met de hoogste kwaliteit Pilates en de beste materialen. Dat doen we met deskundig advies en we zijn streng voor onszelf en voor onze cliënten zodat de kwaliteit altijd bovenaan staat.”

De ziekte van Parkinson heeft een bijzonder plek gekregen in de studio. “ Mijn vader heeft al meer dan 20 jaar deze sluimerende ongeneeslijke  ziekte. Door Pilates les aan hem te geven kreeg ik een beter beeld van de gevolgen van deze ziekte en met Pilates kan ik zijn lichaam en houding  verbeteren.”  Amber geeft inmiddels meerdere mensen met de ziekte van Parkinson les.

Op de vraag wat het hoogtepunt van het afgelopen jaar was hoeft Amber niet lang na te denken. “ De inzamelingsactie van Pilates aan de Rijn voor Stichting Parkinson Fonds! We wilden meer aandacht voor de ziekte van Parkinson en zijn daarom met 30 mensen vastgeketend (!) 10 kilometer gaan hardlopen tijdens de 20 van Alphen”.  Een succes zo bleek achteraf. Met een donatie van 5.134 euro kijkt ze graag terug op deze actie. “ Ik had het niet gekund zonder de hulp van Nineke de Graaff van Welldone Events. Samen hebben we de kar getrokkken en dankzij onze hardlopers en sponsors is het een succes geworden.”

Wat kunnen we nog van Amber en Pilates aan de Rijn verwachten? “ Mijn volledige focus op mijn cliënten”  zegt Amber. “ Zij maken de studio en ze zijn ontzettend hard aan het werk. Dat geeft mij energie.” Pilates is voor iedereen die een gezonder, sterker en fitter lichaam wil ongeacht het huidig fitness niveau. Pilates is voor sportieve mensen met een drukke agenda, atleten als hardlopers, tennissers, golfers, zwemmers, boksers, basketballers, voetballers, etc., muzikanten, acteurs, mensen met lichamelijke klachten en iedere man of vrouw boven de 14 jaar. De Authentieke Pilates Methode volgt geen trend en garandeert resultaat. Stuur voor meer informatie een email naar info@pilatesaanderijn.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!