Workshop sollicitatiekleding door WerkVinden2.0

Sta jij ook wel eens in twijfel voor je kledingkast, vlak voor een sollicitatiegesprek of ontvangst van een klant? Waarmee maak je een zelfverzekerde en aantrekkelijke indruk, zodat die baan binnen bereik komt, of die opdracht? Kom naar de Workshop Kleding van WerkVinden2.0 op 30 oktober voor persoonlijk advies.  De workshop is voor zowel mannen als vrouwen! Nog enkele plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan via www.werkvinden2punt0.nl.

De workshop is van 9.30 tot 12.00 uur in het pand van WerkVinden2.0 aan het Thorbeckeplein 13 in Alphen aan den Rijn en kost 9,50 euro.  Workshopleider is Monique van Splunter. Ze gaat uitleg geven over het 10-seizoenen systeem d.m.v. een kleurenanalyse, een systeem waarbij een analyse uitwijst welke kleur, kleuren en/of kledingstijl het beste bij je past.
Er zal tijdens de workshop bij een van de deelnemers een 1:1 kleurenanalyse worden uitgevoerd.

Voorbereiding
Om zoveel mogelijk uit de workshop te halen, is enige voorbereiding wel gewenst. Verzamel enkele tijdschriften waarin voor jou aansprekende afbeeldingen in kleur staan, dat kan zijn een mooie rode auto, een boom in herfstkleuren, een collectie tassen of schoenen uit een modeblad en uiteraard afbeeldingen van kleding. Het is ook aan te raden om bij de bouwmarkt verfstalen te halen van de kleuren die je aanspreken: ook hiermee gaan we aan de slag tijdens de workshop.
Tot slot het verzoek om een kledingstuk mee te nemen wat je nooit draagt maar niet weet waarom: wellicht geven we je het antwoord!

WerkVinden2.0 is in Alphen aan den Rijn het platform vóór en dóór werkzoekenden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden, bijstandsgerechtigden, ondernemers of ZZP-ers. Op het programma van WerkVinden2.0 staan trajecten voor persoonlijke ontwikkeling, workshops voor verdieping van kennis en kunde bij het solliciteren en “Samen doen”. Denk daarbij aan het aanscherpen van je CV, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel en informatie bij Arbeidsrecht. Volop kansen dus om in contact te komen met gelijkgestemden en jezelf verder te ontwikkelen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.

Maatschappelijk gisteren 11:49

Praxis Alphen aan den Rijn schenkt hout voor Stadstuin De Schittering

Op 10 maart werd Stichting Help Anders aangenaam verrast door een gulle donatie van hout door Praxis Alphen aan den Rijn. Het ging om kromme delen die niet meer verkocht konden worden, maar die nu zijn omgetoverd tot een prachtige bank voor stadstuin De Schittering, gelegen in de Edelstenenbuurt.

Verkeer en vervoer gisteren 10:35

NS zet treinen zaterdag paar minuten stil uit protest tegen geweld

In reactie op toenemend geweld tegen NS-personeel zal de Nederlandse Spoorwegen op zaterdagavond om 22:30 uur alle treindiensten drie minuten lang stilzetten. Dit besluit volgt op een ernstig incident afgelopen weekend, waarbij een conducteur in een dubbeldekkertrein werd mishandeld.