Pop-up restaurant Batelaan opent in Hooftstraat
In de Hooftstraat wordt nog deze maand een pop-up restaurant geopend. Het restaurant wordt gerund door Peter Batelaan en het team van Mangerie de Zeeger. "De kwaliteit is zoals u die van ons gewend bent bij Mangerie de Zeeger", aldus Batelaan.
Het pop-up restaurant, dat Restaurant Batelaan zal heten, serveert een 3-gangen menu voor €25 of een 4-gangen menu voor €32,50. Brood wordt standaard bij de maaltijd geserveerd en water is vrij van kosten; een bewuste keuze van Batelaan die dit niet meer dan normaal vindt.
Het hoofdgerecht biedt een keuze uit vlees, vis of vegetarisch en het dessert is een keuze tussen zoet en kaas. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een wijnarrangement (€12,50) met bijzondere wijnen, geselecteerd door Peter Batelaan die ook vinoloog is.
Het pop-up restaurant zal waarschijnlijk -als alles volgens de planning verloopt- vrijdag 21 november openen en is in ieder geval geopend tot half april. Alphenaren kunnen hier terecht op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur en op zondag vanaf 17.00 uur. Reserveren kan vanaf woensdag 19 november via www.restaurantbatelaan.nl.