Restaurant TROTS komt met een moment van trots

Daniëlle Paats zag een commercial van McDonald’s op internet en werd gelijk geïnspireerd om hiermee iets te doen binnen haar eigen restaurant TROTS. De commercial laat zien dat mensen kunnen betalen met liefde. Bij het doorgeven van hun bestelling wordt de persoon gevraagd of ze hun mobiel kunnen pakken en hun moeder willen bellen. Als haar verteld wordt dat hij of zij van haar houdt, krijgt die persoon de maaltijd gratis. “Daar moeten wij ook iets mee doen.”, bedacht Paats zich.

In navolging komt het restaurant met een moment van trots. Na het diner wordt aan tafel gevraagd wie een kopje koffie wil verdienen. Hij of zij die aangeeft dit te willen, krijgt van TROTS een wenskaart met op de voorzijde de woorden ‘Ik ben trots op je.’ De gast mag het kaartje direct aan iemand schrijven. TROTS plakt er een postzegel op en doet dezelfde avond de kaart nog op de post.

“Het is eigenlijk een heel eenvoudig gebaar. Maar een kaartje met een paar woorden kan veel zeggen en betekenen voor iemand. Tegenwoordig whats appen we elkaar alleen nog maar. Zomaar een kaartje sturen doen we bijna niet meer. Terwijl het belangrijk is dit af en toe te doen. Ik hoop dat we hier een positieve bijdrage in kunnen leveren. Juist omdat het zo eenvoudig is. Het past bij wat we als restaurant willen uitdragen.”, aldus Paats. “Wij kunnen niet hele maaltijden weggeven natuurlijk, maar een gebaar van trots verdient een kopje koffie.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.