Gratis traplift voor 90-jarige man na ophef botte brief

Na de ophef die ontstond over de botte brief die een 90-jarige man ontving namens de gemeente Alphen aan den Rijn, is er nu positief nieuws! Het bedrijf Otolift uit Bergambacht biedt de man een gratis traplift aan.

Otolift, al meer dan 45 jaar fabrikant van trapliften, probeerde via een oproep op Facebook achter de gegevens van de man te komen om hem een gratis traplift aan te bieden. Inmiddels hebben zij contact gehad met een woordvoerder van de man. "Moet goed gaan komen!", zo stelt Otolift op Facebook.

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft inmiddels gereageerd op de kwestie. "Mensen willen graag zelfstandig blijven wonen en dat wil de gemeente Alphen aan den Rijn graag mogelijk maken. Daarom kijken wij in gesprekken met onze inwoners samen naar maatwerk en oplossingen als ondersteuning nodig is. In het geval van deze meneer is de situatie in zijn huidige woning, ook mét traplift en eerdere verstrekkingen die zijn gedaan, inmiddels verre van ideaal. Hierover zijn al meerdere gesprekken gevoerd. Wij zullen opnieuw met meneer hierover in gesprek gaan.‎  Omwille van de privacy van meneer gaan we hier verder niet inhoudelijk op in", aldus een woordvoerster van de gemeente. 

De brief ging als een lopend vuurtje over social media en dit leverde veel verontwaardigde reacties op.

Wij komen graag in contact met deze meneer zodat wij hem een Gratis Traplift kunnen aanbieden. Indien u iets van gegevens weet dan kunt u met ons contact opnemen !

Posted by Otolift on vrijdag 1 mei 2015

Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem.