Haasbeek Herenhof beste verkooppunt tickets Zomerspektakel

“Met wel 445 verkochte tickets is Boekhandel Haasbeek in de Herenhof het beste verkooppunt geweest voor Zomerspektakel aan het Meer”, aldus Arvid Hendriks. De verkoop van de tickets begon op zaterdag 31 januari met een Early Bird actie, 4 halen 3 betalen via de website van het evenement en de fysieke verkooppunten. 

Lol
En wat hebben we een lol gehad met die klanten die al op zaterdag 31 januari bij ons voor de deur stonden, verteld een lachende Annelize Haasbeek. Zij en Martijn runnen de zaak in de Herenhof. Annelize: “Naïef als ik was, dacht ik dat die groep mensen die al om acht uur voor de deur stonden zich verzamelden voor een groepsreis of wandeltocht. Maar nee, ze kwamen voor de kaartjes van vrijdagavond en stonden keurig in de rij om naar binnen te mogen. Ze waren amper wakker en nog net niet in badjas. Wat hebben wij een plezier gehad met hen en wat super dat wij nou net degene zijn die het beste verkooppunt zijn geworden. Helemaal TOP!”

Heksenketel
Max Verbeek van Pet’s Place Ridderhof doet er nog een schepje bovenop. “Wat een heksenketel was de verkoop dit jaar. Ik was tijdens de eerste dag meer bezig met het opbouwen van mijn kraam voor een actie dan met de verkoop van de tickets. Ik wist niet wat me overkwam die ochtend. Om half 9 liepen er enorm veel mensen lichtelijk zenuwachtig voor mijn winkel en de stroom mensen bleef maar aanhouden tot tegen tienen. Ik was in no time uitverkocht, maar kreeg snel nieuwe tickets van de organisatie.” Pet’s Place is met 218 verkochte tickets niet de hoogst scorende in de lijst van best lopende verkooppunt. Max: “Toen ik op twitter zag dat de kaarten bijna overal te koop waren, maar niet op een locatie in het winkelcentrum dat het dichtste bij het evenement zit heb ik gereageerd of ik ook mee kon doen. En dat werd met open armen ontvangen. Ik vind het echt een geweldig evenement. Twee jaar geleden ben ik zelf drie dagen naar Zomerspektakel geweest met veel plezier, prima line-up en gezellig mensen. Wij hebben het Zomerspektakel leren kennen als een uniek evenement met veel gedreven mensen in de organisatie. Wij zijn dit jaar ook zelf uiteraard weer van de partij!” 

Resultaten verkooppunten
Na de run op zaterdag 31 januari op de verkooppunten bleek de verkoop in de weken erna gestaag door te gaan. Haasbeek Herenhof verkocht 445 tickets, Bruna Atlas 416, Haasbeek Julianastraat 415, Primera Baronie 245, Primera Ter Aar 237, Pet’s Place 218 en Primera Boskoop 29 stuks. Deze laatste is er pas veel later bijgekomen, vandaar het lage aantal.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!