Wikiwork is de tweede VOA Q-starter van 2015

Het was donderdag 4 juni gezellig druk bij Flora Boskoop. Dat kwam niet alleen door het mooie weer, maar ook - en natuurlijk vooral - door de VOA-borrel die voorafgegaan werd door een korte introductie door VOA-bestuurslid Michel Hassefras en een wervelende voordracht van oud-schaatser Ben van den Burg. Hij bestookte zijn publiek van begin tot eind met soms onnavolgbare hersenkronkels die hij als een mitrailleur op de theaterzaal afvuurde. Daarmee hield hij zijn gehoor een uur lang moeiteloos in de ban en had hij regelmatig de lachers op zijn hand. Het applaus dat hij na afloop in ontvangst mocht nemen, was dan ook meer dan verdiend. Aansluitend maakte kersvers bestuurslid Matthijs Mulder als voorzitter van de VOA-starterscommissie bekend dat werving- en selectiebureau Wikiwork de tweede Q-starter van 2015 is geworden.

En nu aan het werk…
Nadat Linda Tjaden, samen met haar medewerkers Angela Blanken en Monique Labrie, op het podium de bijbehorende oorkonde met goodiebag en de door ING aangeboden flexplek voor drie maanden in iFlow had gekregen, konden de toeschouwers door middel van een originele videoclip kennismaken met de werkwijze van Wikiwork. Mediaproducent Creatieve Krachten en taaldirigent TekstBuis tekenden als co-creators voor de inhoud, die duidelijk maakte dat de drie dames hun goede resultaten met name te danken hebben aan hun persoonlijke betrokkenheid en vasthoudendheid. “Onze vrouwelijke intuïtie speelt een belangrijke rol, maar ons doorzettingsvermogen is de garantie voor succes”, was één van de opvallende uitspraken in de vlot lopende videoproductie. De uitsmijter - “Kunnen we nu weer aan het werk?” - onderstreepte het no-nonsense karakter van het Alphense werving- en selectietrio. 

Een hele gave bonus
Tijdens de aansluitende borrel op het terras en in de tuin van Flora Boskoop konden de VOA-leden volop genieten van een stralend zonnetje en enkele drankjes, die vergezeld werden door uiterst smakelijke hapjes van huiscateraar en borrelsponsor Dufais. Linda, Angela en Monique maakten tussen de felicitaties door gebruik van de gelegenheid om te ontdekken welke kortingen en introductieaanbiedingen van andere VOA-leden zich in de goodiebag bevonden. Linda had ook even tijd voor een kort commentaar. “Om te beginnen ben ik natuurlijk heel blij dat we Q-starter zijn geworden. Al die prijzen zijn een hele gave bonus. En dat filmpje? Dat zetten we natuurlijk zo snel mogelijk op onze site!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden vandaag 12:08

Raadhuisstraat voor ruim een halfjaar afgesloten door werkzaamheden

Vanaf 29 april zal een deel van het centrum ruim een halfjaar lang worden afgesloten vanwege nodige werkzaamheden aan het rioleringsstelsel. Dit betekent echter dat gedurende deze periode de Raadhuisstraat alleen te voet bereikbaar zal zijn.

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.