Guilty Pleasure Request bij caf

Traditiegetrouw zijn de cafés op 2e kerstdag vanaf 20.00 uur open. Deze kerstdag valt dit jaar ook nog eens op een zaterdag. Een reden voor een feestje, dacht Marc Kamerbeek, eigenaar van Under the Bridge in de Hooftstraat Alphen aan den Rijn. Hij verzon Guilty Pleasure Request en vroeg DJ’s Rene ten Brink en Mark Simmerman om te komen draaien. Vanaf 20.00 uur worden de eerste Guilty Pleasures gedraaid. Van Abba tot Anouk en van Armand tot ACDC. Het feest duurt tot in de kleine uurtjes.

Guilty Pleasures
Iedereen heeft zo een nummer die je altijd keihard mee moet zingen, gewoon graag hoort, stiekem naar luistert, of helemaal op los gaat, maar deze hoeft niet perse in jouw platenkast voor te komen. Een dansplaat, een foute plaat, een romantisch nummer, een gekke track. Het kan van alles zijn. Jouw Guilty Pleasure. Van The Eagles tot De Dijk en verder. En op 2e kerstdag worden deze nummers allemaal gedraaid in Under the Bridge, al je deze tenminste op tijd hebt aangevraagd.

De DJ’s
De DJ’s Rene (ook bekend als DJ Bringkey) en Mark hebben al vaker samen gedraaid in Under the Bridge. Eerder zette zij de succesvolle Funk & Soul Night neer. En zij gaan er op dit feest ook weer helemaal voor. Met 2 draaitafels toveren zij het podium, dat normaal voor live muziek wordt gebruikt, om tot Request Stage. Wat dit precies betekent willen zij nog niet zeggen.

Een Guilty Pleasure request doen in UTB
In Under the Bridge liggen alle enkele weken gele kaartjes die door vele mensen zijn ingevuld. Op de gele kaartjes kunnen de Guilty Pleasures worden opgeschreven. Enige voorwaarde: Ook je naam staat erop. Donderdag, kerstavond, is de laatste kans om je aanvraag te doen bij Under the Bridge aan de bar. Om 16 uur gaat de deur open.

Een Guilty Pleasure request doen via Facebook
Je kunt vanaf nu ook een aanvraag doen via het evenement op facebook. Vul de titel van het nummer in en de artiest.

De ingevulde kaartjes hebben voorrang op de aanvragen via facebook.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.