Nieuws

« Vorige - Volgende »

Open dag ID College op 1 februari: ervaar de sfeer

19 januari 2016 - 15:08  •  reacties

Open dag ID College op 1 februari: ervaar de sfeer

Alphen aan den Rijn -

Bij ID College leer je een vak en kun je kiezen uit 100 beroepsopleidingen. Voorbeelden zijn bakker, kok, verkoopspecialist, begeleider gehandicaptenzorg, autotechnicus, ICT-beheerder, medewerker sport & recreatie, coördinator beveiliging, kapper, apothekersassistent, manager transport en logistiek, verpleegkundige en manager retail. 

Persoonlijke begeleiding
Als een student zich inschrijft, krijgt hij of zij een persoonlijk intakegesprek om te praten welke opleiding het beste past. Studenten krijgen les van een klein docententeam en alle docenten weten hoe het met ze gaat. Bovendien heeft iedere student tijdens de gehele studie dezelfde persoonlijke begeleider. ID College biedt ook keuzeblokken aan, die passen bij de interesses en ontwikkeling van de student. Studenten van ID College hebben zo een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Meld je aan!
Op www.idcollege.nl/ikkomlangs staat meer informatie en kun je je vooraf aanmelden. Bezoekers hoeven zich op de open dag dan niet meer te registreren en kunnen gelijk doorlopen naar de opleidingen waarin ze interesse hebben. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden ook bellen met 088 – 222 17 77.

Identiteit en individualiteit
ID College werkt voortdurend aan beter onderwijs waarin de talenten van studenten volledig tot bloei komen. Studenten maken eigen keuzes, die bij hen passen en waar ze trots op kunnen zijn. Studenten leren niet alleen een vak, maar ontwikkelen zich ook persoonlijk en leren hun weg te vinden in de maatschappij. Hierbij werkt ID College nauw samen met het bedrijfsleven. ID College is een regionaal opleidingencentrum met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Woerden en Zoetermeer. 

Fotograaf: Josh Walet
ID College.'
ID College

MBO Opleidingen