Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ontbijt met Ronald McDonald Business Breakfast en VOA

23 mei 2016 - 13:32  •  reacties

Ontbijt met Ronald McDonald Business Breakfast en VOA

Alphen aan den Rijn - Het Ronald McDonald Huis is een ideaal logeeradres voor ouders die dicht bij hun zieke kind willen zijn. Dankzij het Huis zijn ze altijd binnen een paar minuten in het ziekenhuis. Het is ook een plek om even tot rust en bezinning te komen tijdens de vaak langdurige behandelingen van hun kind.

De VOA draagt het mooie maatschappelijke doel van de Alphense ontbijtclub - het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis in Leiden - een bijzonder warm hart toe.

Bij het ontbijt zal o.a. Marja van Bijsterveldt, voorzitter van het overkoepelend Ronald McDonald Kinderfonds en voormalig minister van OCW aanwezig zijn. Zij zal een presentatie geven over het Kinderfonds dat zonder subsidie volledig draait op vrijwilligers, donateurs en sponsors.

VOA-leden en geïnteresseerde ondernemers worden voor dit ontbijt van harte uitgenodigd. Als het weer meezit wordt er buiten ontbeten op het binnenplein achter iFlow. Het belooft een gezellig ontbijt te worden met veel ontmoetingen en een mooi verhaal om te delen.

Aanmelden voor het ontbijt kan bij de VOA: info@VOAonline.nl

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum
iFlow.'
iFlow

Flexplekken, VOA ontmoetingscentrum