Nieuws

« Vorige - Volgende »

iFlow ondernemingshuis staat open voor iedereen

6 augustus 2016 - 09:30  •  reacties

iFlow ondernemingshuis staat open voor iedereen

Alphen aan den Rijn -

In de toekomst worden ook andere stakeholders uit o.a. het onderwijs, de zorg en de recreatieve sector bij de EDBA betrokken.

Ontmoetingsplaats
iFlow heeft in de huidige opzet verschillende functies, die uitstekend bij elkaar aansluiten. Zo is het ondernemingshuis onder meer een ontmoetingsplaats voor ondernemers en overheidsfunctionarissen, waar kennis en informatie worden uitgewisseld om gezamenlijk het economisch klimaat in de gemeente te bevorderen en de arbeidsmarkt te stimuleren.

Startende en potentiële ondernemers zijn ook van harte welkom in iFlow, waar niet alleen het secretariaat van de VOA is gehuisvest. Ook andere dienstverleners hebben de kracht van iFlow als zenuwcentrum van ondernemend Alphen ontdekt en zich permanent in één van de zes kantoorunits gevestigd. Voor hen is iFlow een coöperatieve ‘huisbaas’ en dat geldt net zo goed voor de tientallen flexwerkers die regelmatig, al dan niet op abonnementsbasis, flexplekken in het van alle gemakken voorziene bedrijven- en kenniscentrum huren.

Flexibele ruimtes
Het ondernemingshuis is voor iedereen toegankelijk. Bedrijven of instellingen die gebruik willen maken van de faciliteiten van iFlow hoeven geen lid te zijn, maar kunnen zich wel als zodanig inschrijven om op de website van iFlow vermeld te worden.

Het ondernemingshuis aan het Europaplein in Alphen aan den Rijn biedt niet alleen flexplekken, maar ook compleet uitgeruste vergaderruimtes die prima geschikt zijn voor (sales)trainingen, workshops van diverse omvang en coachgesprekken. Deze ruimtes zijn doordeweeks zowel overdag als ’s avonds te gebruiken en al vanaf 15 euro per uur beschikbaar. iFlow Ondernemingshuis heeft een koffiecorner met zitplaatsen en een lunchruimte waar de gebruikers en hun gasten voor een luttel bedrag kunnen lunchen.

Eén dag gratis flexwerken
Voor belangstellenden heeft iFlow een fraaie kennismakingsactie in petto: één dag gratis flexwerken om te ervaren welke voordelen het werken in iFlow met zich meebrengt. Meer informatie over iFlow is te vinden op de website: www.iflowalphen.nl. Officemanager Martine de Vogel is tijdens kantooruren via 0172-748150 bereikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Mailen kan natuurlijk ook: ondernemen@iflowalphen.nl.

Fotograaf: Josh Walet
iFlow.'
iFlow

Flexplekken, VOA ontmoetingscentrum