Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gemeente en VOA ondertekenen convenant Mobiliteit

13 augustus 2016 - 14:59  •  reacties

Gemeente en VOA ondertekenen convenant Mobiliteit

Alphen aan den Rijn - Een van de doelstellingen van zowel de gemeente Alphen aan den Rijn, de VOA, als Bereikbaar Haaglanden is om de bereikbaarheid te verbeteren in en om Alphen aan den Rijn. Op 7 september wordt om die reden het convenant Mobiliteit ondertekend.

De VOA heeft één van haar vier speerpunten omschreven als: 'Alphen aan den Rijn ligt centraal, maar is niet overal goed toegankelijk. Door te investeren in de infrastructuur willen we uitgroeien tot de best bereikbare gemeente van Nederland'. Door de samenwerking en ondertekening van het convenant tussen overheden, werkgevers en werknemers wil de VOA bereiken dat deze doelstelling werkelijkheid wordt.

Het doel van het initiatief is om samen met werkgevers, werknemers en overheden te komen tot concrete acties om de regio Alphen aan den Rijn bereikbaar, leefbaar en economisch aantrekkelijk te houden. Hieronder valt onder andere het structureel verbeteren van de bereikbaarheid van bedrijventerreinen en bedrijven en het verminderen van parkeerproblemen.

Het convenant wordt ondertekent in het iFlow ondernemingshuis.

Fotograaf: Josh Walet
Theater Castellum
iFlow.'
iFlow

Flexplekken, VOA ontmoetingscentrum