Bruna in winkelcentrum Aarhof wordt Primera

Vaste bezoekers van Bruna in de Aarhof zal het niet ontgaan zijn: de grote lichtreclame van Bruna is veranderd in het logo van Primera. Na vele jaren samengewerkt te hebben met boekhandelsketen Bruna, hebben ondernemers Martin en Juliette Jacobs besloten om hun winkel te veranderen in een winkel van Primera.

"We hebben bewust ervoor gekozen om onze huurovereenkomst in de Aarhof te verlengen, omdat we onder andere zien dat het centrum aan de Lage Zijde enorme sprongen vooruit maakt. Alphen aan den Rijn is echt goed bezig wat dat betreft", aldus Martin, terwijl hij toekijkt hoe het Bruna logo door één van zijn medewerkers wordt vervangen. "Bruna vindt het uiteraard jammer dat we deze beslissing hebben gemaakt, maar we denken dat we in de nieuwe Primera formule onze klanten nog veel beter kunnen bedienen. De klantbeleving gaat echt centraal staan. Dat vinden we enorm belangrijk", licht Martin verder toe.

Nieuw interieur
Vanwege de drukke decembermaand wordt nog niet de hele winkel verbouwd. Dit staat gepland voor januari. Op 14 januari zal de winkel volledig leeggehaald worden en wordt het pand voorzien van het nieuwste interieur concept van Primera, met alle belangrijke assortimenten die de klanten ook al gewend waren: boeken, tijdschriften, wenskaarten en kantoorartikelen zullen nog steeds aanwezig zijn, maar dit wordt uitgebreid met een enorm assortiment cadeaukaarten, pasfotoservice en snoep. Juliette vertelt verder: "De indeling zal iets veranderen, zodat we meer ruimte krijgen voor snelgroeiende, en voor ons belangrijke groepen, zoals het grootste assortiment kerstkaarten, maar bijvoorbeeld straks ook een veel groter assortiment schoolsupplies."

Gratis big shopper
In aanloop naar de opening van de nieuwe Primera zal er een folder in de bus vallen, vol met aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Voor de eerste tweehonderd klanten kan er met de coupon op Alphens.NL gratis een Primera big shopper worden afgehaald. "Het is voor ons een hele spannende tijd", aldus Juliette, "maar het wordt echt heel mooi en we weten zeker dat het gaat lukken."

De feestelijke opening staat gepland op dinsdag 24 januari. Naast de gratis big shoppers ligt er voor iedere klant een pas klaar, waarmee gespaard kan worden voor gratis Staatsloten en wenskaarten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.