« Vorige - Volgende »

Bezoek Archeon tijdens Open Toptrouwlocatie Route

2 februari 2017 - 14:48  •  Archeon  •  reacties

Bezoek Archeon tijdens Open Toptrouwlocatie Route

Alphen aan den Rijn -

Een huwelijksvoltrekking bij de Romeinse tempel, Gregoriaanse liederen van de Broeders, een receptie in de Kloostertuin of een uniek feest bij de Romeinen. Na afloop van het feest volgen de gasten het met fakkels verlichte pad naar het heden en om het helemaal af te maken een bruidsnacht in één van de Middeleeuwse huisjes.

Er is deze dag volop gelegenheid om kennis te maken met de sfeervolle locaties, genieten van een hapje en een drankje en tot besluit ontvangen de toekomstige bruidsparen een goodie-bag. 

Toptrouwlocaties houdt vijf keer per jaar de Open Toptrouwlocatie Route een dag waarop bruidsparen zich kunnen oriënteren. Tijdens de route kunnen zij vrijblijvend bij 250 locaties door heel Nederland binnen kijken, de sfeer proeven en indrukken opdoen. Bruidsparen kunnen gemakkelijk meerdere locaties op een dag bekijken en bovendien maken de bruidsparen die deelnemen aan de route kans op een huwelijksdag op locatie en andere prijzen. Aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie: www.opentoptrouwlacatieroute.nl

Fotograaf: Josh Walet
Archeon.'
Archeon

In het Archeon beleef je zelf de geschiedenis.